Calendar Admitere Academia de Poliție București. Când se fac înscrierile, când sunt examenele și în ce zile se afișează rezultatele

21 mart. 2021
241 Afișari
Calendar Admitere Academia de Poliție București. Când se fac înscrierile, când sunt examenele și în ce zile se afișează rezultatele

Ministerul Afacerilor Interne a publicat mai multe informații despre înscrierea la Academia de Poliție București, în anul 2021. Află când se fac înscrierile, când sunt examenele și în ce zile se afișează rezultatele.

Calendar Admitere Academia de Poliție București. Când se fac înscrierile, când sunt examenele și în ce zile se afișează rezultatele.

Calendar Admitere Academia de Poliție București. Când se fac înscrierile

În luna iulie au loc înscrierile la admiterea în acest an la Academia de Poliție.

Potrivit informațiilor transmise de Academia de Poliție, înscrierea candidaților la unitățile de recrutare are loc:

  • 12-16 iulie 2021: depunerea cererilor tip de înscriere
  • 12-21 iulie 2021: depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare
  • până la data de 25 iulie 2021: examinarea psihologică

Calendar Admitere Academia de Poliție București. Când sunt examenele

În luna august sunt programate proba sportivă și cea scrisă, iar examinarea medicală va avea loc la finalul lunii august, începutul lunii septembrie.

  • 07-12 august 2021: Susținerea probei de evaluare a performanței fizice și afișarea rezultatelor
  • 13 august 2021: Afişarea listei candidaţilor pentru susţinerea probelor scrise şi repartiţia acestora pe serii de concurs
  • 14-15 august 2021: Susţinerea probelor scrise
  • 17-18 august 2021: Afişarea rezultatelor provizorii la probele scrise
  • 19-20 august 2021: Depunerea contestaţiilor la probele scrise – exclusiv online la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”
  • 21-22 august 2021: Soluţionarea contestaţiilor la probele scrise (la sediul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”) și afișarea ierarhizării provizorii a candidaților după probele scrise
  • 23.08-11.09.2021: Candidații cuprinși în listele provizorii în categoria celor care au promovat proba scrisă după soluționarea contestațiilor se vor prezenta la unitățile de recrutare în vederea întocmirii fișei medicale. Transmiterea de către unitățile de recrutare a concluziilor examinării medicale.

Calendar Admitere Academia de Poliție București. În ce zile se afișează rezultatele

Rezultatele finale vor fi cunoscute în data de 12-13 septembrie.

  • 12-13 septembrie 2021: Afișarea rezultatelor definitive ale candidaților declarați „ADMIS”
  • 15 septembrie 2021: Prezentarea candidaţilor declaraţi „admis” în vederea înmatriculării .

Facultățile la care te poți înscrie

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” organizează în 2021 concurs de admitere în ciclul de studii universitare de licență pentru:

Facultatea de Poliţie: în domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, cu durata de 3 ani (180 de credite transferabile), învăţământ cu frecvenţă şi învăţământ cu frecvenţă redusă.

Facultatea de Poliţie de Frontieră: în domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, cu durata de 3 ani (180 de credite transferabile), învăţământ cu frecvenţă.

Facultatea de Jandarmi: în domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, cu durata de 3 ani (180 de credite transferabile), învăţământ cu frecvenţă.

Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative: în domeniul de licenţă „Drept”, specializarea „Drept”, cu durata de 4 ani (240 de credite transferabile), învăţământ cu frecvenţă şi învăţământ la distanţă.

Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative: în domeniul de licenţă „Ştiinţe administrative”, specializarea „Administraţie publică”, cu durata de 3 ani (180 de credite transferabile), învăţământ cu frecvenţă.

Facultatea de Pompieri: în domeniul de licenţă „Ingineria instalaţiilor”, specializarea „Instalaţii pentru construcţii-Pompieri”, cu durata de 4 ani (240 de credite transferabile), învăţământ cu frecvenţă.

Facultatea de Arhivistică: în domeniul de licenţă „Istorie”, specializarea „Arhivistică”, cu durata de 3 ani (180 de credite transferabile), învăţământ cu frecvenţă.

Cookies