Calea Floreasca și Str. Radu Beller devin străzi cu sens unic, începând de luni. Nicușor Dan a anunțat mai multe schimbări în traficul din București

10 aug. 2023
736 afișări
Calea Floreasca și Str. Radu Beller devin străzi cu sens unic, începând de luni. Nicușor Dan a anunțat mai multe schimbări în traficul din București
Calea Floreasca și Str. Radu Beller devin străzi cu sens unic, începând de luni. Nicușor Dan a anunțat mai multe schimbări în traficul din București. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Două artere importante din București devin străzi cu sens unic, începând de luni, 14 august 2023. Edilul Nicușor Dan anunțat că vor avea loc mai multe schimbări în traficul din București.

Calea Floreasca și Str. Radu Beller devin străzi cu sens unic

Nicușor Dan a anunțat joi dimineață pe pagina sa de Facebook mai multe schimbări în traficul din București.

Două mari artere din Capitală, anume Calea Floreasca și Str. Radu Beller, devin, începând de luni, ora 09:00, străzi cu sens unic.

În plus, Calea Floreasca devine sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Flroeasca cu Str. Ceaikovski.

Strada Radu Beller devine sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți.

Nicușor Dan a mai transmis că autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piața Dorobanți către Bulevardul Mircea Eliade. Bicicletele vor circula pe același sens, pe pista special amenajată.

 Începând de luni, 14 august, ora 9:00, Calea Floreasca și str. Radu Beller devin străzi cu sens unic.
 Calea Floreasca devine sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea   Floreasca cu strada Ceaikovski.
 Autobuzele STB vor circula pe banda specială pentru transportul în comun dinspre Str. Ceaikovski spre   Șoseaua Ștefan cel Mare. Pe același sens va fi și pista pentru biciclete.
 Strada Radu Beller devine sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți.
 Autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piața Dorobanți către Bd. Mircea Eliade. Pe același   sens vor circula și bicicletele, pe pista special creată” a transmis Nicușor Dan pe pagina de Facebook.
Administrația Străzilor București a executat lucrări de frezare, asfaltare, creare de benzi unice pentru autobuz, trasare a marcajelor rutiere corespunzătoare și a locurilor de parcare, a covoarelor verzi pentru pistele de biciclete și a amplasat semnele de circulație specifice.
Pistă pentru biciclete
Pistă pentru biciclete. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan
Lucrări efectuate de Administrația Străzilor București
Lucrări efectuate de Administrația Străzilor București. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan
Toate aceste lucrări au fost efectuate pentru implementarea noilor reglementări de trafic, potrivit spuselor primarului.

Te-ar putea interesa și:

Cookies