Calea ferată dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, aproape gata. Anunțul lui Gică Popescu

de:
22 iul. 2020
1 Afișari
Calea ferată dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni, aproape gata. Anunțul lui Gică Popescu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, în prezent consilier onorific al premierului României, a oferit un update în privinţa căii ferate dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni. El spune că a vizitat, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şantierul acestui proiect de suflet, la care ţine extrem de mult.

„Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1”, spune Gică Popescu, care adaugă că românii vor putea merge cu trenul între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” începând din luna septembrie a acestui an, potrivit constructorului.

„ULTIMUL PUZZLE. DIN SEPTEMBRIE, DE LA OTOPENI LA GARA DE NORD!

Am fost astăzi, împreuna cu domnul Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, pe șantierul trenului care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Un proiect de suflet, în care m-am implicat și la care tin mult.

Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1. Constructorul a promis că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Ne vom mândri!”, este mesajul postat de Gică Popescu pe pagina sa de Facebook.

„Montarea celor 4 grinzi la viaductul de cale ferată peste DN1, în faţa Aeroportului Otopeni. Acţiunea va continua în nopţile de 23, 29, 30 iulie, dar şi în 5, 6, 12 şi 13 august, de la ora zero până la 4 dimineaţa. Este vorba despre lucrările de construire a liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti”, a mai transmis şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioşteanu, tot prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Cookies