Calcule pe termen lung la Primăria lui Ciucu. Licitație pentru cumpărarea de arbori și gard viu pentru 3 ani

19 dec. 2022
244 Afișari
Calcule pe termen lung la Primăria lui Ciucu. Licitație pentru cumpărarea de arbori și gard viu pentru 3 ani
Calcule pe termen lung la Primăria lui Ciucu. Licitație pentru cumpărarea de arbori și gard viu pentru 3 ani

Primăria Sectorului 6 vrea să încheie un acord cadru cu o firmă specializată care să furnizeze arbori și gard viu, dar care să se ocupe și de sădire și de întreținerea lor. Suma maximă oferită ajunge la 12 milioane de euro.

Criteriile de departajare între oferte sunt atât partea financiară, dar și rapiditatea cu care execută lucrările.

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 anunţă pe SICAP licitaţie pentru material săditor, în cadrul unui acord cadru pe trei ani, cu valoare totală estimată cuprinsă între 22.453.250 – 60.042.900 lei, precizează Agerpres.

 

Termene scurte pentru livrare, sădire și întreținere

Contractul vizează furnizarea de arbori şi gard viu şi este împărţit în trei loturi:

– furnizarea şi livrarea de arbori, inclusiv servicii de plantare şi întreţinere pe o perioadă de 24 luni (valoare estimată fără TVA: 5.448.400 – 9.463.200 lei);

– furnizare şi livrare de arbori (6.339.850 – 12.679.700 lei);

– furnizare şi livrare gard viu, inclusiv servicii de plantare şi întreţinere pe o perioadă de 24 luni (10.665.000 – 37.900.000 lei).

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 90%, iar numărul de zile necesar furnizorului pentru a înlocui un lot de arbori, arbuşti sau gard viu necorespunzător (exemplarele livrate fără a îndeplini cerinţele de calitate prevăzute in caietul de sarcini sau care s-a degradat în perioada de garanţie) -10%.

Ofertanţii trebuie să deţină experienţă similară în domeniul care face obiectul acordului cadru, astfel ca in ultimii trei ani să mai fi furnizat şi livrat produse similare la nivelul a minim un contract şi maxim 3 contracte, produse în valoare cumulată de 2 milioane de lei fără TVA.

Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 24 ianuarie 2023.

În Sectorul 6 sunt în plan să fie realizate de la zero două noi parcuri, Parcul Liniei și Parcul Lacul Morii. Un alt proiect care este în faza incipientă este Parcul Grozăvești.

Îți mai recomandăm și:

Cookies