Călătorii care citesc în autobuzele din Cluj-Napoca nu vor plăti bilet

de:
04 iun. 2015
0 Afișari
Călătorii care citesc în autobuzele din Cluj-Napoca nu vor plăti bilet

Proiectul face parte din seria acțiunilor desfășurate sub egida Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului și dedicate comunității clujene, informează realitatea.net.

Prin demersul de la acest sfârșit de săptămână, se doreşte promovarea lecturii, fiind anunţate şi alte evenimente dedicate celor care iubesc cartea. Astfel, Federația SHARE Cluj-Napoca invită clujenii la Săptămâna Festivă a Cărților (4-7 iunie 2015) și la cluburile de lectură „Vocea cititorului”, ce se desfășoară în fiecare miercuri din luna iunie la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. 

La începutul anului, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, tinerii din echipa „Cluj 2015” – Day 15 – au afișat în autobuzele din municipiu diverse citate din autori clasici și contemporani, în cele cinci limbi oficiale ale Capitalei Europene a Tineretului. În parteneriat cu inițiativa „Cărțile pe față”, voluntarii Federației SHARE au distribuit mii de semne de carte cu mesajul „Dacă așteptai un semn să citești o carte, acesta este semnul”.

Cookies