SMART CITY

Călătoreşte cu ICR @ ADfel 2011

Institutul Cultural Român propune o incursiune în lumea culturii. Bucureştiul canicular nu te mai mulţumeşte şi poate vrei s-o apuci spre Berlin, Praga, Londra, Varşovia sau New York. Totul este posibil!

Plecarea se face de la club Fabrica, iar întreg traseul stă sub semnul singurului festival de publicitate neconvenţională din România – ADfel, care se desfăşoară în perioada 15-21 august.

Avem la dispoziţie suficient timp să ne plimbăm prin lume. Mai întâi, cu ajutorul unei „cartografieri” făcute de Octav Ungureanu. Graficianul a pus la cale o hartă, punctând toate cele 19 oraşe ale lumii în care ICR îşi desfăşoară activitatea în mod susţinut. Mai apoi, iubitorii muzicii găsesc la faţa locului mai multe instrumente, clasice şi bizantine, „abandonate” de maeştri, iar expaţii (şi nu numai) găsesc in situ promo-traduceri grafice.

De la ora 20.00, artistii urbani Octav Ungureanu şi Alexandru Ciubotariu se întrec intr-o bătălie grafică. Cei doi desenatori vor împărţi acelaşi panou şi vor crea împreună, în stil propriu, o poveste.

Aşadar, toţi pasionaţii de călătorii şi idei publicitare neconvenţionale sunt aşteptaţi să se îmbarce alături de ICR în Ziua Culturală de la ADfel.

Accesul este liber!


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button