Câini și pisici care speră să aibă și ei familii de oameni se adună în weekend la Park Lake. Asociația RAM și ASPA organizează târg de adopții

11 oct. 2023
4441 Afișari
Câini și pisici care speră să aibă și ei familii de oameni se adună în weekend la Park Lake. Asociația RAM și ASPA organizează târg de adopții
Câini și pisici care speră să aibă și ei familii de oameni se adună în weekend la Park Lake. Asociația RAM și ASPA organizează târg de adopții | Sursa foto: Facebook - ASPA

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) participă la un nou târg de adopții organizat de Asociația RAM, în București. Locuitorii Capitalei care își doresc să adopte un câine sau o pisică sunt invitați să o facă în weekendul 14-15 octombrie, în grădina exterioară de la Park Lake Shopping Center.

Târg de adopții de câini și pisici în grădina Park Lake Shopping Center

Bucureștenii sunt invitați să ia parte la evenimentul organizat de Asociația RAM, „Fii prietenul prietenilor tăi”, în acest weekend, de unde aceștia pot adopta un câine sau o pisică. Animalele sunt pregătite să facă parte din familii responsabile. La eveniment va participa și ASPA.

Evenimentul va avea loc în grădina exterioară de la Park Lake Shopping Center din Sectorul 3. În ambele zile, adopțiile pot fi făcute între orele 10:00-18:00.

De asemenea, adoptatorii vor fi recompensați de Animax și de sponsorii campaniei de adopții ASPA. Cei care aleg să plece acasă cu un animal vor primi un kit de bună creștere și mai multe surprize pentru blănoși, precum:

  • Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania.

Intrarea la eveniment este liberă, iar adopțiile sunt gratuite.

Pe data de 4 octombrie, ASPA a sărbătorit, la Muzeul Antipa, Ziua Internațională a Animalelor și Ziua Mondială a Educației prin organizarea unui târg de adopții.

ASPA a transmis că în urma evenimentului au fost adoptați 3 câini.

Tot spre familii responsabile și care iubesc animalele au plecat, cu ocazia acestui eveniment, și 3 dintre cățeii noștri.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies