Câini fără stăpân ridicați de ASPA în Sectorul 3

11 mai 2021
172 Afișari
Câini fără stăpân ridicați de ASPA în Sectorul 3

Câini fără stăpân ridicați de ASPA în Sectorul 3. Primarul Robert Negoiță a anunțat că după ce locuitorii au semnalat o zonă cu mai mulți câini maidanezi, echipele ASPA au intervenit pentru a rezolva probema.

Robert Negoiță, Primarul Sectorului 3, spune că echipe ale ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, au intervenit în zona Parcului Teilor pentru a identifica și ridica câinii fără stăpân.

Primarul precizează că 12 câini fără stăpân au ajuns deja în adăposturile ASPA și că acțiunile vor continua pentru a nu mai exista eventuale riscuri.

” Sigur că cei mai mulți dintre noi iubim cățeii, poate unii și avem deja prieteni patrupezi în familie, iar alții se gândesc să adopte. Și este absolut normal și firesc să fie așa. Dar câinii fără stăpân, câinii vagabonzi, pot reprezenta un pericol, mai ales acolo unde riscă să se formeze adevărate haite.  O situație de acest a fost semnalată în zona noului nostru parc, Parcul Teilor. Zilele trecute, echipele ASPA, cu sprijinul Poliției Locale Sector 3, au derulat mai multe acțiuni pentru identificarea și ridicarea câinilor fără stăpân din zona mai sus menționată: 12 dintre ei au ajuns deja în adăposturile ASPA, dar acțiunile vor continua pentru a ne asigura că nu mai există eventuale riscuri”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Cum se pot adopta câinii fără stăpân

Primarul a precizat și cum pot cei interesați să adopte câini fără stăpân.

”Cei interesați să adopte un cățel o pot face urmând pașii prezentați pe site-ul http://aspa.ro/ secțiunea ADOPȚIE. Și tot acolo sau la PLS3, la 021/9543, putem semnala dacă vedem câini fără stăpân pe străzile Sectorului 3, astfel încât să se poată interveni adecvat pentru preluarea lor în adăposturi”.

 

Cookies