ARHIVA B365

Câine polițist din Capitală, „casat” la hingheri, dar salvat în ultima clipă

Becks, un ciobănesc german, care timp de 8 ani a „lucrat” în Poliţie, a fost abandonat într-un adăpost pentru animale. A avut însă norocul să fie îndrăgit de o bucureşteancă, aceasta adoptându-l pe loc.

Un câine frumos, deştept, antrenat să ia urma, aşa este Beks. Ciobănescul german, ajuns la vârsta de 8 ani, merge însă greoi şi are probleme la urcat treptele din cauza durerilor pe care le are la picioare. Aşa că a fost „casat”, conform legii, iar de la Poliţia Canină,  a ajuns la hingheri!

„Tristeţea lui era grea. Era tristeţea sufletului dezamăgit. Dacă nimeni nu-l lua în 14 zile putea să fie eutanasiat. Din fericire, Beks a stat acolo doar două zile, pentru că l-am adoptat. Am ajuns să ştiu de el pentru că inima unui poliţist era îndurerată şi a cerut ajutor. A plâns când l-a lăsat acolo, dar nu a avut altă soluţie. Când acel poliţist, care a avut grijă de el şi a lucrat cu el, trebuie să-l hrănească şi mai ales să plătească serviciile medicale din propriul lui salariu, e greu”, a povestit, pentru Click!, Luminiţa ­Rădulescu, femeia care l-a salvat.

Bucureşteanca l-a dus la veterinar şi are acum grijă ca „bătrânul poliţist” să primească tratamentul necesar. „Stă la căldură, ia 4 pastile pe zi şi face injecţii la 4 zile. După două tratamente, deja urcă şi coboară treptele. Eu l-am luat ca să fiu sigură că scapă cu viaţă, iar dacă doreşte cineva să-l adop­te, o poate face oricând. E un câine foarte deştept şi ­foarte cuminte”, ne-a spus Luminiţa Rădulescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button