BAZAR

20 de cadouri speciale de Valentine’s Day cu mai puţin de 40 lei

1. Cină romantică la tine acasă

Un asemenea cadou este mult mai puţin costisitor şi se potriveşte oricui. Bărbaţii le-ar putea surprinde mai mult pe doamne dacă ar apela la o asemenea surpriză de  Valentine’s Day sau de Dragobete. Pentru cina romantică puteţi pregăti sortimentul culinar care-i place foarte mult persoanei iubite sau, dacă vă doriţi ceva inedit, puteţi opta pentru un meniu italian sau unul franţuzesc. Pentru a vă impresiona partenerul trebuie să asiguraţi un cadru ambiental propice, cu lumină difuză, de preferat cea produsă de câteva lumânări, să adăugaţi la meniu o sticlă de vin roşu sau un desert savuros şi, dacă bărbaţii optează pentru acest cadou, trebuie să îi ofere persoanei iubite un trandafir roşu. Această opţiune necesită un buget redus şi surclasează varianta rezervării unei mese la restaurant pentru că vă ajută să vă impresionaţi mai mult partenerul de viaţă, care va aprecia mult şi efortul depus.

2. Un animal de companie

Acest cadou este ideal pentru cei care sunt pregătiţi să primească în viaţa lor, pentru o perioadă mai mare de timp, un animal, un hamster, peşti, un papagal, o pisică sau de un câine. Dacă pentru un hamster sau un papagal vă puteţi încadra în limita a 40 de lei, pentru anumite specii, dacă vreţi să oferiţi în dar un câine sau o pisică puteţi apela la un site de adopţii, unde puteţi găsi chiar şi animale din rase cunoscute, care se vând cu preţuri mari în pet shop-uri. Însă, dacă veţi opta pentru adoptarea unui animal de pe stradă, veţi face nu doar un cadou, ci veţi salva şi o viaţă.

3. Colaj de fotografii

Amintiţi-i persoanei iubite de primele momente împreună! Faceţi un colaj cu fotografii, pe care să îl înrămaţi apoi, sau cumpăraţi mai multe rame foto în care să puneţi imagini de la începutul relaţiei şi până acum. Dacă îi veţi dărui persoanei iubite un astfel de cadou, ordonând cronologic fotografiile realizate în mai multe luni sau ani, vă puteţi determina partenerul să retrăiască emoţiile primelor momente împreună.

4. Concursuri pentru îndrăgostiţi

Foarte multe firme, din diferite domenii de activitate, organizează, inclusiv de Valentine’s Day, concursuri tematice. Cei care vor să participe la aceste competiţii pot spera ca, pe lângă cadoul mai puţin costisitor, să obţină şi un premiu, de multe ori, substanţial.

5. CD cu cântece de dragoste

Cumpăraţi sau faceţi un CD cu melodii de dragoste care vă fac să vă gândiţi la persoana iubită. Îi puteţi da partenerului acest CD împreună cu o cutie de bomboane de ciocolată sau un buchet de trandafiri roşii.

6. Bilete la film

Cadoul se potriveşte îndrăgostiţilor care vor să îşi sărbătorească iubirea de Dragobete, întrucât, de Valentine’s Day, în cinemtografele din Bucureşti nu rulează filme romantice.

7. Bileţele secrete

Pe mai multe bileţele dintr-un bloc sticky notes scrieţi diferite declaraţii de dragoste şi lipiţi apoi bileţelele în anumite locuri din casă. De preferat, pentru a face surpriza şi mai plăcută, asiguraţi-vă că lipiţi bileţelele cu declaraţii de dragoste în locurile folosite frecvent de persoana iubită, de la clanţa uşii, la şifonier, frigider, calculator sau laptop şi până la cabina de duş, oglinda de la baie sau farduri. Apoi, puneţi pe perna din dormitor un alt bileţel pe care să îi mărturisiţi persoanei iubite cât de mult reprezintă aceasta pentru dumneavoastră. Sub pătură trebuie să mai puneţi un trandafir pentru a o impresiona plăcut exact înainte de a dormi. Cadoul, unul foarte ieftin, le va impresiona mult, în special, pe doamne, care vor remarca atât declaraţiile făcute cât şi ingeniozitatea.

8. Un cadou dulce

Pe cât de dulce, pe atât de ieftin şi de nerefuzat poate fi acest cadou. Cu mai puţin de 40 de lei pe kilogram, puteţi cumpăra un tort, care să conţină ingredientele preferate ale partenerului. Pentru ornarea desertului puteţi opta şi pentru o declaraţie de dragoste, ca să îi demonstraţi persoanei iubite, printr-o dovadă dulce, cât de mult o iubiţi.

9. Spa la tine acasă

Cumpăraţi un spumant de baie, sare de baie şi lumânări parfumate. După ce umpleţi cada cu spumă şi sare de baie, aprindeţi lumânările şi puneţi în apă petale de trandafiri sau de la alte flori. Pentru ca atmosfera să devină şi mai romantică, asigunaţi-vă că veţi avea la dispoziţie un playlist cu melodii de dragoste, în timp ce vă bucuraţi împreună de relaxare în propria baie, ca şi cum aţi merge la spa.

10. Bilete la teatru

Fie că sunteţi sau nu consumatori de teatru, întotdeauna veţi găsi, la preţuri modice, chiar şi de până la 20 lei biletul, piese care să vă atragă. Mergând la teatru cu partenerul de viaţă, puteţi avea certitudinea că seara petrecută de Valentine’s Day sau de Dragobete va fi una specială şi fructuoasă din punct de vedere cultural.

11.  Set de aromoterapie

Dacă sunteţi în pană de idei,puteţi miza, de cele mai multe ori, pe un set de aromaterapie. Cun preţ mic, cadoul aromat este de nerefuzat pentru multe doamne şi domnişoare.

12. Cătuşe

Un adult i-ar putea da în dar iubitei sale o pereche de cătuşe roşii şi bikini, la preţul de 29 de lei, prin cadouri24.ro. Cadoul se potriveşte în special doamnelor care au tendinţa să domine în relaţia de cuplu.

13. Love Darts

Love darts reprezintă un cadou de cuplu pentru cei care au peste 18 ani. Exersându-vă talentul la aruncarea săgeţilor magnetice îi veţi putea cere partenerului să vă îndeplinească anumite dorinţe, de la un sărut până la a renunţa la haine. Setul costă 29 lei prin fungift.ro.

14. Boabele iubirii

Boabele dragostei reprezintă un cadou romantic, dedicat îndrăgostiţilor. Pachetul love beans conţine două boabe, una albă şi una roşie, pe care a fost inscripţionat textul „I Love You”, pământ special şi ghiveciul din metal. Planta se va zări la cinci – zece zile după sădire, timp în care trebuie udată periodic. Durata de viaţă a plantei este de circa un an. Comandate prin fungift.ro, aceste boabe ale iubirii costă 29 de lei.

15. Aparat de masaj Relax & Tone

Acest cadou se potriveşte de minune doamnelor şi domnişoarelor. Indiferent de vârstă, nu veţi da greş cu acest dispozitv. Cu 30 lei puteţi cumpăra aparatul de masaj Relax & Tone prin thegift.ro.

16. Repetă ce ai făcut la început!

Adu-ţi aminte ce ai făcut în prima zi de relaţie. Repetă absolut tot ce ai făcut atunci pentru a-l face pe partener să retrăiască acea zi în care te-a cunoscut.

17. Mergeţi la patinoar

Chiar dacă nu aveţi cunoştinţe despre patinaj, vă puteţi bucura împreună de un nou început şi în acest sport. Trebuie doar să vă doriţi să învăţaţi să faceţi noi paşi împreună, chiar şi pe acest segment. Dacă nu veţi avea parte de multe eşecuri mari pe gheaţă, cu siguranţă vă veţi distra şi veţi rememora aceste momente haioase. În cazul în care patinajul nu vă este tocmai străin, un asemenea cadou vă va face să vă simţiţi mai bine şi să vă bucuraţi de vremea prielnică acestei activităţi.

18. Clepsidra Sex Timer

Cadoul este recomandat numai adulţilor şi poate fi cumpărat, cu 30 lei, de la sex shop-ul Erotica din Capitală. Cu un astfel de dar, doamnele îşi pot testa partenerul. Clepsidra indică nivelul performanţelor sexuale ale bărbatului şi le ajută pe femei să estimeze în ce formă este iubitul lor: foarte slab, nesatisfăcător, lover, playboy, super şi armăsar.

19. Zaruri îndrăzneţe

Un cadou format din două zaruri fosforescente, care au rolul de a reaprinde pasiunea între parteneri. Odată aruncate zarurile, celălalt partener primeşte un ordin care să conţină imaginile de pe cele două zaruri. Acest cadou haios şi distractiv costă 16 lei prin cadouriladomiciliu.ro şi se adresează numai îndragostiţilor cu vârsta peste 18 ani.

20. Bijuterii din argint

Un magazin online de bijuterii, Sylver4You, din Bucureşti, pune la dispoziţia clienţilor podoabe pentru el şi pentru ea, din argint, chiar şi la preţuri mai mici de 40 de lei. Astfel,  dacă intuiţi deja ce îi place partenerului sau vreţi să îi oferiţi un cadou din argint, chiar şi cu o sumă mică, puteţi să cumpăraţi o pereche de cercei pentru ea sau pentru el, inele sau pandantive pentru femei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button