LA MINE-N CARTIER

Cadouri şi pachete cu alimente pentru persoanele nevoiaşe din Sectorul 4

Astfel, joi, 10 aprilie, de la ora 15.00, în cadrul unui spectacol antrenant, copiii de la Centrul de Zi și Recuperare ”Harap Alb” vor avea parte de jocuri interactive, dresuri de câini, programe artistice de muzică și dans, cadouri și multe dulciuri. La aceste acţiuni au fost invitaţi să participe şi copiii care provin din familii nevoiașe, beneficiari ai serviciilor de protecție socială, care vor primi, de asemenea, pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte și dulciuri.

Totodată, 250 de persoane cu dizabilități, vârstnici și persoane nevoiașe care domiciliază pe raza Sectorului 4 vor primi pachete cu alimente de bază (făină, ulei, zahăr, orez, mălai, bulion, biscuiți, paste făinoase, conserve de carne și pate de ficat).

Tot în perioada 10 – 18 aprilie, alți 300 de locuitori ai Sectorului, cu venituri reduse, persoane vârstnice și familii cu mai mulți membri, incluse în evidențele D.G.A.S.P.C. Sector 4, vor primi pachete cu alimente de bază și produse de patiserie. Pachete cu alimente vor primi la domiciliu și persoanele cu dizabilități și persoane vârstnice nedeplasabile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button