SMART CITY

Cadouri pentru 150 de copii din Sectorul 4, oferite de viceprimarul Ştefan Spiridon

Şcoala George Topârceanu din Sectorul 4 a răsunat de colinde de Crăciun. Aproape 50 de prichindei din clasa I au pus în scenă, împreună cu cadrele didactice, un program artistic deosebit, special conceput pentru sărbătorile de iarnă.

În cadrul evenimentului, elevii cu posibilităţi materiale reduse au primit cadouri de Crăciun constând în rechizite şi dulciuri de la viceprimarul Sectorului 4, Ştefan Spiridon. „Am vrut să-i bucur pe aceşti micuţi şi consider că nu este răsplată mai mare decât zâmbetul lor. Având în atribuţii coordonarea Administraţiei Şcolilor m-am documentat, iar în teren am constatat că elevii acestei unităţi de învăţământ au cu adevărat nevoie de susţinerea noastră. Nu doar de sărbători, ci întotdeauna, trebuie să le fim alături acestor copii şi părinţilor lor”, a declarat viceprimarul Sectorului 4, Ştefan Spiridon care a adăugat că acţiunea de la Şcoala „George Topârceanu” face parte dintr-o serie de mai multe acţiuni ce vizează unităţile de învăţământ din cartierele defavorizate ale Sectorului 4. De altfel, chiar dacă la Şcoala George Topârceanu din cartierul Berceni învaţă mai mulţi copii din familii cu posibilităţi materiale reduse, unitatea de învăţământ se remarcă anual prin rezultatele obţinute, fiind în topul preferinţelor părinţilor în înscrierea copiilor la şcoală. 

„Pentru o dezvoltare sănătoasă a Sectorului 4, consider că investiţia în educaţia copiilor noştri reprezintă şansa pe care o dăm unui viitor aşa cum ni-l dorim pentru comunitatea noastră”, a conchis vicepriarul Spiridon. 

Acţiunea de la Şcoala „George Topârceanu” a fost completată de un alt gest umanitar făcut de edil pentru 100 de copii provenind din familiile defavorizate ale Sectorului 4 care au primit, de asemenea, daruri de sărbători constând în rechizite şi dulciuri. 

Ştefan Spiridon, medic de profesie, a fost desemnat să exercite atribuţiile de viceprimar al Sectorului 4 în luna noiembrie 2015. Consilierul local Ştefan Spiridon este reprezentant al grupului Partidului Conservator în Consiliul Local Sector 4. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button