CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EL. CADOURI SPECIALE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR pentru iubit

de:
06 feb. 2015
1 afișări
CADOURI DE VALENTINE'S DAY PENTRU EL. CADOURI SPECIALE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR pentru iubit

CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EL. Pentru multe femei, găsirea cadoului potrivit pentru iubit reprezintă o mare bătaie de cap. Ca să vă uşurăm căutarea, vă prezentăm 10 sugestii de CADOURI DE VALENTINE’S DAY IEFTINE PENTRU EL, ale căror preţuri nu depăşesc 100 de lei.

1. Mâncarea astronauţilor – 45 de lei – Mulţi au visat, în special în copilărie, să ajungă astronauţi. Fiindcă acest vis e mult mai greu de îndeplinit, îţi poţi surprinde iubitul oferindu-i şansa de a se apropia puţin de acest deziderat savurând mâncarea astronauţilor, Space Food. „Sunt fabricate de aceeasi companie ce produce alimente si pentru NASA, sunt congelate la -40 °C, deshidratate, vidate si impachetate in pungi din folii speciale. Au o consistenta specifica, se topesc in gura in ciuda faptului ca sunt uscate si au un gust neprevazut de bun. Momentan poti alege intre „Napolitan Ice Cream” si „Ice Cream Sandwich”, experimentand viata de astronaut in cel mai dulce mod posibil. Te incurajam sa te prefaci ca esti in spatiu, aruncand dulciurile in aer, si miscandu-te fooooarttteee leeeent in incapere”, scriu cei de la smuff.ro, în descrierea produsului.

2. Cadouri inspirate din cultura japoneză – Dacă şi partenerul tău este atras, ca mulţi alţi bărbaţi, de cultura japoneză, iar în copilărie îşi dorea să fie ninja sau samurai, îi poţi oferi cadou o umbrelă cu mâner asemănător cu cel al unei katane. Umbrela costă 99 lei şi o poţi cumpăra de pe site-ul creativesc.ro. Un cadou şi mai apropiat de acest simbol al culturii japoneze este setul format din „suport şi cuţit samurai”, disponibil la preţul de 70 lei pe smuff.ro. „Pune-te in pielea ultimului samurai de fiecare data cand ai nevoie de un cutit, fiindca exact asta ar fi rostul unui suport si al unui cutit samurai. Feliaza ca un bucatar-sef profesionist si prepara orice dupa codul bushido al adevartilor gurmanzi. Cutitul este fabricat din otel inoxidabil si, impreuna cu suportul, da iluzia unei lame originale de samurai…ehm… in miniatura”, scriu cei de la smuff.ro în descrierea produsului.

CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU IUBIT. 3. Set de ceşti Ctrl+Alt+Del – 39 lei – Acest cadou inedit este potrivit pentru cei care utilizează calculatorul pentru o perioadă lungă de timp. Astfel, de fiecare dată când partenerul este obosit sau are prea multe pe cap îi poţi sugera să se „restarteze” bând cafea sau un ceai din aceste căni mici din plastic. Setul include şi o tăviţă pentru a fi tastatura completă. „De cate ori nu te-a scos din belea Ctrl-Alt-Del-ul!?”, sugerează creativesc.ro în descrierea produsului.

4. Bomboane Breaking Bad – 53 lei – Bomboanele au gust de mentă şi, potrivit celor de la smuff.ro, reprezintă „un cadou absolut ideal pentru orice fan al filmului, sau un element perfect ( si 100% comestibil) pentru un party tematic pe tema „Breaking Bad” sau „seriale” (daca te imbraci ca Heisenberg cu punga de bomboane in mana, esti cel mai tare)”.

CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EL. 5. Tricou cu mesaj de dragoste – 44,9 lei – Dacă încă nu i-ai făcut o declaraţie de dragoste iubitului tău poţi să porţi un tricou cu mesaj de dragoste, ca să îi arăţi astfel ce simţi. Tricoul poate fi cumpărat de la ideaplaza.ro.

Vezi şi: CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EA. CADOURI INEDITE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR pentru iubită

6. Roata norocosului – 50 lei – Ideală pentru bărbaţii care vor să îşi provoace prietenii la petreceri, această roată vine in ajutorul tau si al prietenilor tai pentru a va spori cheful de petrecere, potrivit mindblower.ro. Roata norocosului este prevazuta cu o sageata pe care, rand pe rand, participantii la joc o invart pentru a stabili cine trebuie să bea următorul shot. Jocul include şi patru shot-uri transparente

CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR PENTRU EL. 7. Tricoul „iubita extraordinară” – 39,9 lei – Acest tricou este ideal pentru bărbaţii care sunt mândri de iubitele lor. Tricoul este poate fi comandat de la ideaplaza.ro.

8. Set pentru vin – 44 lei – Un set pentru vin format dintr-un tirbuson si un dop pentru sticla de vin cu insertii din guma pentru a izola aroma vinului in sticla poate fi cadoul ideal pentru bărbaţi. La acest set puteţi adăuga şi o sticlă din vinul preferat al partenerului pentru ca o seara obişnuită să se transforme într-una cu adevărat romantica. Setul este disponibil la preţul de 44 lei pe ideaplaza.ro.

9. Tricou „sex=fun” – 39,9 lei – Acest tricou poate fi comandat la ideaplaza.ro

CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU IUBIT. 10. Ştanţator pentru grătar – 80 lei – Această ustensilă este potrivită pentru pasionaţii de grătar, care vor să personalizeze fripturile. „Semneaza-ti capodoperele cu acest accesoriu de gratar sau decide cine primeste cea mai mare friptura scriindu-i direct numele pe ea: fierul de marcat pentru gratar vine cu un set complet de litere, inclusiv blocuri pentru pauza”, notează mindblower.ro, în descrierea produsului.

Cookies