ȘTIRI

CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EA. CADOURI INEDITE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR pentru iubită

CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EA. Ideile de CADOURI PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR PENTRU IUBITĂ pe care ţi le prezentăm mai jos sunt inedite, nu intră în categoria cadourilor clasice de Valentine’s Day cu inimioare şi costă mai puţin de 100 lei.

CADOURI VALENTINE’S DAY PENTRU FEMEI 1. Suport pentru cărţi – 35 lei – La smuff.ro puteţi găsi un suport pentru cărţi, ideal pentru femeile care adoră să citească. Suportul poate fi folosit oriunde şi asigură o interferenţă vizuală minimă, potrivit descrierii produsului.

2. Tricoul „iubit extraordinar” – 39,9 lei – Acest tricou este ideal pentru femeile care sunt mândre de iubiţii lor. Tricoul este poate fi comandat de la ideaplaza.ro.

CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR PENTRU EA. 3. Pix adaptor cu cablu de încărcare – 85 lei – Gadget-urile din ziua de azi îţi uşurează viaţa, dar, de multe ori, bateria te lasă în pană, când îţi este lumea mai dragă. Astfel, un pix cu cablu de incarcare, cu un stylus (pix touchscreen) ataşat, poate fi cadoul ideal pentru iubita ta. Pixul are un cablu de încărcare extensibil incorporat (cu doua mufe, una pentru telefoane cu Android si una pentru iPhone), capabil sa-ti reincarce smartphone-ul oricand ai nevoie printr-o simpla conectare la laptop, computer, baterii externe etc. „In acelasi timp la o simpla rasucire se transforma din stylus intr-un pix normal si prin scoaterea capacului descoperi un conector USB prin care se face incarcarea. Deci sa numaram: ai la tine un pix, un stylus, si un adaptor de incarcare pentru orice tip de smartphone intr-un singur produs”, precizează smuff.ro în descrierea cadoului.

4. Tricou „I do” – 39,9 lei – Dacă iubita ta gustă glumele şi vrei să îi faci o anumită propunere sau vrei să duci relaţia la un alt nivel, poţi să-i sugerezi să accepte propunerea ta cu un tricou care are imprimat mesajul „Keep calm and say I do”, disponibil la preţul de 39,9 lei la ideaplaza.ro.

CADOURI PENTRU FEMEI. 5. Lampă pentru citit – 25 lei – Dacă iubita ta adoră să îşi petreacă nopţile citind, poţi să îi oferi cadou o lampă pentru citit, ideală atât pentru carti, cât şi pentru reviste sau ebook readere. Lampa poate fi cumpărată cu 25 lei de la smuff.ro.

Vezi şi: CADOURI DE VALENTINE’S DAY PENTRU EL. CADOURI SPECIALE DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR pentru iubit

6. Ghiveci cu susul în jos – 70 lei – Acest cadou, disponibil pe site-ul mindblower.ro, aduce natura in casa ta intr-un mod unic, pentru ca transforma complet conceptul de ghiveci suspendat. În acest ghiveci plantele vor creste invers şi astfel poţi transforma orice planta intr-o decoratiune cu adevarat speciala. „Cu un sistem inteligent de irigatie si un disc care nu-i permite plantei sa cada, ghiveciul cu susul in jos e cadoul perfect pentru cei care iubesc natura”, se precizează în descrierea produsului.

CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR PENTRU FEMEI. 7. Tocător Splash – 84 lei – Tocătorul cu design futurist si original este si foarte practic, potrivit celor de la smuff.ro. Este conceput intr-un mod ingenios, astfel incat sa aiba stabilitate pe marginea blatului de bucatarie. „Stropii” verticali pot fi inlaturati si tocatorul devine unul normal, cand vrei sa il speli. Tocatorul Splash poate fi, totodată, si o pata de culoare care sa dea viata bucatariei tale.

CADOURI VALENTINE’S DAY PENTRU EA. 8. Umbrelă însorită – 85 lei – Dacă vrei ca iubita ta să poată vedea un cer senin chiar şi în cele mai mohorâte zile îi poţi oferi cadou o umbrelă insorita care nu numai că o apara de ploaie, ci si combate vremea mohorata facand-o sa-şi amintească de zilele senine de vara. Umbrela însorită poate fi cumpărată cu 85 lei de la mindblower.ro.

9. Recipient pentru salată – 32 lei – Dacă iubitei tale îi plac salatele îi poţi oferi cadou recipientul Salad To Go, pentru salate apetisante chiar şi in deplasare. Recipientul, vândut de smuff.ro, se poate folosi acasa, in fata televizorului, sau pentru pranzul la pachet.

CADOURI VALENTINE’S DAY PENTRU FEMEI. 10. Saltea pentru presopunctură – 89 lei – Această saltea este ideală pentru persoanele care vor să scape de tensiunea interioară şi să reducă nivelul de stres. Potrivit celor de la smuff.ro, această saltea amelioreaza durerile de spate si durerile musculare pentru un nivel de energie crescut si o imbunatatire a calitatii vietii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button