Cadouri de Paşte, pentru copiii și vârstnicii din programul de protecție socială din Sectorul 4

de:
06 apr. 2015
0 Afișari
Cadouri de Paşte, pentru copiii și vârstnicii din programul de protecție socială din Sectorul 4

Pentru că spiritul Sărbătorilor ne face mai îngăduitori și ne aduce mai aproape de sufletul celor cu care soarta a fost mai puțin darnică, evenimentele vor beneficia de suport financiar din partea unor instituții și societăți comerciale care își desfășoară activitatea în Sectorul 4, anunţă Primăria într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Astfel, iepurașul a venit mai devreme pentru cei 40 de copii din Centrul de Zi „Casa Speranței”. Astăzi, micuții s-au bucurat de cadourile primite, dar și de vizita pe care au făcut-o în incinta U.M. 01348, unde au avut ocazia de a asista la o prezentare de armament şi tehnică militară, în cadrul unui exerciţiu prezentat de o grupă de infanterie.

Totodată, miercuri, 8 aprilie a.c., alte 200 de persoane cu dizabilități, vârstnici și persoane nevoiașe care domiciliază pe raza Sectorului 4 vor primi pachete cu alimente de bază (făină, ulei, zahăr, orez, mălai, bulion, paste făinoase, conserve de carne și pate de ficat), dar și produse de cofetărie, necesare mesei de Paște.

Cookies