CADOURI DE PAȘTI: 20 DE IDEI DE CADOURI IEFTINE DE PAȘTI, pe care le puteți oferi celor dragi

de:
16 apr. 2014
5 Afișari
CADOURI DE PAȘTI: 20 DE IDEI DE CADOURI IEFTINE DE PAȘTI, pe care le puteți oferi celor dragi

CADOURI DE PAŞTI: Pentru a vă uşura căutările, vă prezentăm o listă cu 20 idei de CADOURI DE PAŞTI, în valoare de maximum 100 lei, pe care le puteţi oferi celor dragi.

CADOURI PAȘTE 2014. 1. Coş cu bunătăţi de Paşti – Un asemenea cadou e la îndemâna tuturor celor care nu vor să îşi facă griji căutând cadoul potrivit pentru prieteni, colegi sau rude. Un asemenea coş, care poate fi găsit în orice supermarket sau hipermarket, la preţuri începând de la circa 45 lei, include, de regulă, bunătăţi de Paşti, precum cozonac, vin, cafea şi dulciuri, şi poate fi oferit oricui.

CADOURI PAȘTI. 2. Dop pentru vin cu cifru – Ideal pentru cei care adoră vinurile scumpe, dar care nu vor să se trezească cu sticla golită de ceilalţi membrii ai casei atunci când le e lumea mai dragă, acest dop le va permite destinatarilor să se bucure de licoarea lui Bacchus până la ultima picătură. Totodată, un asemenea dop cu cifru le permite destinatarilor să le facă glume prietenilor lor şi să le interzică accesul la acea sticlă de vin pe care vor să o savureze cu nerăbdare. Un dop cu cifru costă 96 lei la smuff.ro.

CADOURI PAȘTE. 3. Trifoi cu patru foi – Se spune că trifoiul cu patru foi aduce noroc. Un asemenea cadou ar putea fi potrivit pentru cei superstiţioşi. Un pachet care include compost comprimat, ghiveci din teracotă, bulb de trifoi special şi instrucţiuni complete pentru creşterea plantei, costă 35 lei la smuff.ro.

CADOURI DE PAȘTI. 4. Oul cronometru – Dacă aveţi prieteni care gătesc des acasă, le puteţi cumpăra un ou cronometru, care nu doar arată bine în bucătărie, ci este şi util. Acest cadou ingenios îi va ajuta pe cei apropiaţi să gătească reţetele preferate şi să nu mai uite mâncarea pe foc pentru că, după ce se scurge timpului necesar preparării mâncării, o sonerie îi va anunţa. Oul cronometru se vinde cu 15 lei la Fun Gift.

PAȘTE 2014. 5. Pahar uriaş de vin – Dacă aveţi prieteni care adoră vinul şi vreţi să îi scutiţi de efortul de a-şi umple mereu paharul, le puteţi oferi cadou paharul Jumbo XL, în care se poate turna chiar şi o sticlă întreagă de vin. Paharul pentru persoanele cu un apetit ridicat costă 45 lei la smuff.ro.

CADOURI DE PAȘTI. 6. Trusă de grădinărit cu mănuşi – Dacă aveţi prieteni pasionaţi de grădinărit, un set format din 7 unelte de gradinărit în geantă bej de bumbac poate constitui cadoul ideal pentru ei. Acest set include greblă şi 2 unelte de săpat din metal inoxidabil cu mânere solide din lemn, foarfecă, mănuşi, fir de grădinărit şi pulverizator de apă, şi costă 69 lei la Fun Gift.

IDEI DE CADOURI DE PAȘTI.  7. Tirbuşon automat – Pentru prietenii care adoră licoarea lui Bacchus, un tirbuşon automat poate fi cadoul ideal, mai ales dacă, după prima sticlă de vin, deschiderea celei de-a doua sticle poate deveni o aventură. Acest gadget, disponibil la preţul de 78 lei la smuff.ro, încorporează şi un tăietor de metal, pentru ambalajul sticlei. „Ai tot ceea îţi trebuie într-un singur gadget ca să deschizi sticla de vin. Fără efort, fără mâini transpirate sau accidente cu vin roşu vărsat pe haine şi covoare”, se precizează în descrierea acestui gadget.

CADOURI IEPURAȘ. 8. Trenuleţul iepuraşului – Acest cadou simpatic este ideal în special pentru cei care au copii mici. „Trenuleţul iepurasului are vagoanele special concepute pentru a transporta în condiţii sigure câte două ouă. Trenuleţul iepuraşului este din lemn, pictat în culori vesele, primăvăratice”, se precizează în descrierea produsului, disponibil pe fungift.ro, la preţul de 59 lei.

CADOURI PAȘTI. 9. Geantă frigorifică – O geantă frigorifică cu capacitatea de 30 de litri, din poliester, poate fi cadoul ideal pentru cei care vor să se bucure de un suc sau o bere rece la plajă, la picnic sau în drumeţii. Pe site-ul comenzi.ro, o asemenea geantă se vinde cu 73 de lei.

CADOURI PAȘTI. 10. Rucsac de picnic cu accesorii – Dacă aveţi prieteni care adoră drumeţiile sau vor să iasă la picnic cu familia, un rucscac de picnic cu accesorii, disponibil la preţul de 100 lei, pe site-ul comenzi.ro, poate constitui cadoul ideal. Rucsacul include 4 tacâmuri din oţel inoxidabil, farfurii şi căni de melamină, şerveţele din bumbac şi 2 recipiente pentru sare şi piper.

CADOURI DE PAŞTI: 11. Ustensile ingenioase pentru bucătărie – Cei care iubesc salatele vor fi foarte încântați de foarfeca pentru mărunţit verdeţuri și de dispozitivul care taie legumele în spirală sau le toacă mărunt, transformându-le în condimente.

Foarfeca pentru mărunţit verdeţuri, prevăzută cu 5 lame, este comercializată la preţul de 48 lei de smuff.ro.

 

Dispozitivul pentru tăiat legumele în spirală este disponibil la preţul de 35 lei la smuff.ro.

PAȘTE 2014. 12. Furculiţa cu termometru digital afişează temperatura cărnii în trei secunde şi indică în ce măsură este friptă sau prăjită carnea, în funcţie de tipul acesteia. Furculiţa cu termometru digital se vinde la preţuri începând de la 33,16 lei în magazinele online romquest.roOkazii.ro sau cadourihaioase.ro.

CADOURI PAȘTE. 13. Sculă universală 16 în 1 – Deşi este atât de mică încât încape în portofel, trusa de unelte în miniatură poate fi extrem de utilă pentru bărbaţi. „Ninja de buzunar 16 în 1 este de dimensiunea unui card din oţel care te poate scoate din încurcătură când nici nu îţi trece prin cap. Chei hexagonale de diferite mărimi, un deschizător de conservă, un cuţit de curăţat, un deschizător de sticle, o riglă, un deschizător de scrisori, un deschizător de cutii, un suport de telefon şi o şurubelniţă. Toate astea într-un singur „card” din oţel super-rezistent. Bărbaţii descurcăreţi sunt descurcăreţi pentru că au întotdeauna sculele la ei”, se precizează în descrierea sculei universale 16 în 1, disponibilă la preţul de 57 lei, pe smuff.ro.

CADOURI PAȘTI. 14. Deschizător care numără sticlele – Acest deschizător constituie un cadou amuzant pentru bărbaţii care vor că vadă câte sticle au băut sau care pur şi simplu nu îşi amintesc câte beri au consumat. Aparatul, prevăzut cu buton restart, intră în modul „hibernare” după 15 minute de inactivitate, însă valoarea acumulată rămâne în memorie până la resetare. „Poţi fi spion, limitator… sau observator în stabilirea recordurilor… Dar nu uita, alcoolul dăunează grav sănătăţii”, se precizează în descrierea acestui produs, disponibil la preţul de 42 lei, pe smuff.ro.

CADOURI PAȘTI. 15. Sterilizator pentru gadget-uri – Acest cadou este ideal pentru pasionaţii de gadget-uri, pentru că elimină, potrivit descrierii indicate de comerciant, 99% din bacterii. „Ştiai că pe suprafaţa obiectelor electronice se găsesc la fel de mulţi microbi ca pe clanţele uşilor sau pe barele din autobuz? Având în vedere că un telefon inteligent sau un mp3 player nu poate fi spălat cu săpun, devine foarte dificil să cureţi gadget-urile pe care le foloseşti zi de zi. Aici intră în scenă sterilizatorul pentru electronice, un dispozitiv ce se foloseşte de raze UV pentru a elimina 99% din bacteriile şi microbii prezenţi pe smartphone-uri, mp3 playere sau alte dispozitive electronice de mână. Sterilizatorul pentru electronice este un stand simplu de folosit care asigura igiena obiectelor pe care le foloseşti cel mai des”, se precizează pe site-ul mindblower.ro, care comercializează acest sterilizator pentru gadget-uri la preţul de 100 lei.

CADOURI PAȘTE 2014. 16. Pedometru – Ideal pentru cei care ţin la silueta lor, pedometrul poate fi oferit CADOU DE PAŞTI celor care sunt curioşi să afle ce distanţă parcurg zilnic, mergând pe jos, numărul de calorii arse şi conţinutul de grăsime. Pedometrul Smart, disponibil la preţul de 41 lei, pe FunGift, are şi funcţie de ceas şi alarmă.

CADOURI PAȘTI 17. Grippy Pad – Dacă prietenii voştri au obiceiul să piardă des telefonul sau telecomanda, le puteţi oferi CADOU DE PAŞTI suportul Grippy Pad, care să-i ajute să le păstreze mereu la îndemână. Cu acest accesoriu, care poate fi ataşat atât pe bordul maşinii, cât şi pe suprafeţe verticale sau orizontale, destinatarul se asigură că va avea mereu la îndemână telefonul, iPad-ul, tableta, ochelarii de soare sau GPS-ul, care rămân lipite de Grippy Pad, indiferent de poziţionarea suportului. Acest suport este comercializat de smuff.ro la preţul de 54 lei.

CADOURI DE PAȘTI. 18. Shot-ul care se învârte – Paharul de shot pe suport circular cu săgeată, pentru a putea fi învârtit, constituie o alternativă imprevizibilă la jocul cu învârtitul sticlei. Acest CADOU DE PAŞTI este accesoriul potrivit pentru petrecăreţi şi poate fi cumpărat la preţul de 45 lei de pe site-ul mindblower.ro.

 

 

CADOURI PAȘTE FEMEI. 19. Sticlă cu storcător de fructe încorporat – Ideală pentru persoanele care ţin la sănătatea lor, dar sunt mereu pe fugă, acestă sticlă de apă cu storcător de fructe încorporat poate fi folosită atât pentru apă plată cu gust proaspăt de lămâie, cât şi pentru sucuri naturale de fructe. Sticla de apă cu storcător de fructe încorporat este disponibilă la preţul de 40 lei şi, respectiv, 78 lei, în magazinele online mindblower.ro şi, respectiv, smuff.ro.

CADOURI PAȘTE FEMEI. 20. Gadget pentru cocteiluri – Pentru că multe doamne sunt amatoare de cocteiluri, acest dispozitiv, pe care îl puteţi oferi CADOU DE PAŞTI, le va permite acestora să prepare cocteiluri în straturi şi să îşi surprindă invitaţii cu băuturi care par a fi pregătite de barmani profesionişti. Dispozitivul, care se comercializează la preţuri începând de la 95 lei pe mindblower.ro şi smuff.ro, poate fi folosit cu toate tipurile de pahare şi pentru orice fel de băutură. Potrivit informaţiilor disponibile pe cele două site-uri, cei care comandă produsul de pe mindblower.ro primesc o carte de reţete pentru cocktailuri în limba englează, iar dispozitivul comercializat de smuff.ro are incluse instrucţiunile de folosire.

CADOURI PAȘTE, CADOURI PAȘTE 2014, CADOURI PAȘTI, CADOURI PAȘTE FEMEI

Cookies