BAZAR

CADOURI DE MOŞ NICOLAE pentru cei dragi.CADOURI IEFTINE DE MOŞ NICOLAE pentru iubit,copii şi părinţi

Cadourile de Moş Nicolae pe care vi le prezentăm mai jos sunt mai ieftine de 100 de lei şi pot fi găsite în magazinele online sau în marile lanţuri de magazine.

CADOURI MOŞ NICOLAE. Căştile bluetooth pufoase sunt extrem de utile în sezonul rece şi vor fi foarte apreciate de cei care vor să asculte mereu muzica preferată. O pereche de căşti cu bluetooth „Puffy” costă 69 lei la allview.ro. Aceste căşti pot fi folosite şi ca dispozitiv handsfree pentru a răspunde la apeluri. Căştile au un acumulator de 200 mAh încorporat şi oferă o autonomie audio de până la trei ore. Căştile sunt disponibile în două variante de culori: maro sau negru.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU EL SAU PENTRU EA. Dacă prietenii sau partenerii de viaţă sunt pasionaţi de citit, le puteţi oferi cadou cartea preferată sau un volum scris de autorul preferat.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU COPII. Nisipul kinetic este ideal pentru cei mici, pentru că le oferă ocazia să realizeze castele de nisip sau să dea frâu liber imaginaţiei creând diverse forme din nisip pe tot parcursul anului. Joaca cu nisip kinetic ajută la dezvoltarea imaginaţiei şi a motricităţii fine a copiilor. În plus, nisipul kinetic nu se fărâmiţează, nu pătează, nu se lipeşte de mâini, haine sau mobilă şi se curăţă foarte uşor, datorită solubilităţii în apă. Nisipul kinetic este recomandat copiilor care au peste patru ani. Una dintre cele mai ieftine variante de nisip kinetic o găsiţi la preţul de 59,9 lei comandajucarii.allshops.ro.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU IUBITĂ. Pulover cu motive de iarnă. Atât în magazinele de profil, cât şi în cele online, precum Okazii.ro sau la Bonprix, găsiţi numeroase modele de pulovere cu motive de iarnă.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU PĂRINŢI. Termometru/cronometru digital pentru carne. Acest dispozitiv, disponibil la preţul de 24,99 lei la IKEA, este util pentru persoanele care vor să-i întâmpine pe cei dragi cu o friptură perfectă. Dispozitivul poate fi ţinut la îndemână, pe frigider, datorită plăcuţei magnetice de pe partea posterioară.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU IUBIT. Dacă partenerul de viaţă apreciază întotdeauna un vin bun, puteţi să-i oferiţi în dar o sticlă din sortimentul de vin preferat. Mai multe sfaturi despre vinuri şi oferte la anumite sortimente găsiţi şi la unvinpezi.ro.

CADOURI MOŞ NICOLAE COPII. Pentru cei mici, oferta de cadouri este tot mai variată. Copiilor le puteţi oferi în dar jucării, hăinuţe, dulciuri, fructe, cărţi, accesorii pentru gadget-uri sau chiar gadget-ul preferat, dacă vă permite bugetul, iar pentru cei care n-au fost cuminţi puteţi pune în ghetuţe nuieluşe.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU PĂRINŢI. Dacă vreţi să le oferiţi părinţilor un cadou călduros, puteţi opta pentru un set format din pătură şi pernă Dormeo Warm Hug, disponibil la preţul de 99 lei, pe site-ul dormeo.ro. Perna are dimensiunea 40×40 cm, iar pătura are dimensiunea de 130×190 cm.

CADOURI MOŞ NICOLAE. Mănuşi pentru tablete sau smartphone-uri cu touchscreen – 34,99 lei. Acest cadou este ideal pentru toţi posesorii de telefoane inteligente cu touchscreen, indiferent de vârstă. Cum în anotimpul rece toate gadget-urile cu ecran tactil devin imposibil de folosit cu ajutorul clasicelor mănuşi, aceste accesorii sunt foarte utile pentru că permit utilizarea tuturor gadget-urilor cu ecran tactil chiar şi în cele mai geroase zile. Mănuşile pentru dispozitivele cu touchscreen găsiţi în numeroase magazine. La F64, o pereche de mănuşi de acest gen costă 34,99 lei.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU IUBIT. Set de poker – 30 lei. Puteţi oferi cadou un asemenea set bărbaţilor care vor să îşi petreacă serile jucând poker cu prietenii lor. La ValmyShop găsiţi acest set la preţul de 30 lei. Setul include 200 de jetoane în cinci culori, cu diferite valori, câte un jeton Dealer, Small Blind, Big Blind, două pachete de cărţi, un suport special pentru jetoane, husă de imitaţie masa de joc şi instrucţiuni de joc. Setul vine într-o cutie metalică.

CADOURI MOŞ NICOLAEAgendă şi pix. Un set format din agendă şi pix constituie un cadou pe care îl puteţi oferi atât partenerilor de afaceri sau subalternilor, cât şi prietenilor care adoră să fie organizaţi sau, dimpotrivă, celor care au nevoie de mai multă organizare în viaţa lor.

CADOURI MOŞ NICOLAE BĂRBAŢIÎncărcător de urgenţă 4 în 1 pentru telefonul mobil – 20 lei. Pentru că, nu de puţine ori, bateria de la telefonul mobil cedează când ţi-e lumea mai dragă, un asemenea cadou este binevenit pentru oricine. Încărcătorul de urgenţă 4 în 1 este util în situaţiile în care nu aveţi posibilitatea să încărcaţi telefonul mobil direct de la o sursă 220V. Încărcătorul funcţionează pe o baterie de 1.5 V R6/LR6 tip AA care se introduce în interiorul încărcătorului şi apoi se conectează telefonul (prin intermediul cablului corespunzător din dotare) la încărcător. Acest dispozitiv, care poate fi achiziţionat cu 20 lei de la econvenabil.ro, poate fi utilizat pentru alimentarea mai multor modele de telefon şi a altor dispozitive (MP3 player etc.).

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU PĂRINŢI. Un cântar de bucătărie este ideal pentru gospodinele care vor să respecte întocmai cantităţile indicate în reţetele preferate. De asemenea, acest cadou, disponibil la preţuri începând de la 34,93 lei la Media Galaxy, poate fi folosit de persoanele care au probleme cu greutatea sau de cei care au anumite afecţiuni şi sunt nevoiţi să mănânce totul după un anumit gramaj, indicat de medic.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU EA. Dacă partenera de viaţă vrea să mănânce sănătos, îi puteţi oferi în dar Fat Magnet, un dispozitiv care absoarbe grăsimile din mâncare. Fat Magnet poate fi achiziţionat cu 16 lei din magazinul The Gift.

CADOURI MOŞ NICOLAE PENTRU COLEGI. Dacă vreți să faceți un cadou unor persoane cu care nu ați interacționat foarte mult (clienți, colaboratori, colegi, subalterni, șefi sau rude îndepărtate) și nu vreți să riscați și să faceți cadouri nepotrivite, puteți opta pentru coșurile cadou. În marile lanţuri de magazine găsiţi variante disponibile pentru toate gusturile şi buzunarele.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button