BAZAR

CADOURI DE DRAGOBETE PENTRU EL ȘI PENTRU EA: DRAGOBETE, 24 FEBRUARIE

CADOURI DE Dragobete: Dacă mulţi preferă să cumpere cadouri pentru partenerii de viaţă sunt şi unii care şi-ar dori să se bucure împreună cu iubitele sau iubiţii lor, de CADOURILE DE Dragobete. Pentru a vă uşura căutările, vă prezentăm o listă cu 10 idei de CADOURI DE Dragobete, mai ieftine de 100 lei, de care să vă puteţi bucura împreună cu persoana iubită.

1. Cărţi de joc personalizate –  Pe cărţile de joc personalizate puteţi imprima cele mai frumoase fotografii de cuplu şi astfel, de fiecare dată când jucaţi cărţi, veţi avea ocazia să rememoraţi cele mai frumoase clipe petrecute împreună. Preţul unui pachet de cărţi de joc personalizate începe de la 29 lei şi poate depăşi 90 lei, în funcţie de modificările dorite de clienţi. Un asemenea cadou poate fi comandat pe site-urile ideaplaza.roditzu.rotiparo.ro şi cadourisuveniruri.ro.

CADOURI DE Dragobete PENTRU EL ŞI PENTRU EA: 2. Masaj – Dacă vreţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi împreună de beneficiile unui masaj, o rezervare la un salon de masaj poate constitui un CADOU DE Dragobete ideal atât pentru tine, cât şi pentru partenerul de viaţă. Una dintre cele mai ieftine oferte de masaj pentru cuplu, disponibile în Bucureşti, este valabilă la Diosima Center, la preţul de 69 lei, prin izzyreduceri.ro.

3. Bilete la film – Fie că vreţi să mergeţi la un film romantic sau aveţi alte preferinţe în domeniu, vă puteţi surprinde iubita sau iubitul mergând amândoi la unul din filmele preferate, care rulează în prezent la cinematograf.

CADOURI DE Dragobete PENTRU EL ŞI PENTRU EA: 4. Splitter căşti pentru muzica preferată – Splitter-ul de căşti în formă de inimă vă permite să ascultaţi împreună aceeaşi muzică, indiferent că sunteţi într-un mijloc de transport în comun sau că staţi pe o bancă în parc. Acest CADOU DE Dragobete vă va apropia, la propriu şi la figurat, în timp ce veţi asculta aceeaşi muzică. Acest splitter pentru căşti poate fi achiziţionat la preţul de 48 de lei din magazinul online smuff.ro.

5. Cină romantică acasă – Cu un efort financiar mult mai mic decât cel pe care l-ar implica o cină romantică în oraş vă puteţi bucura împreună de sărbătoarea iubirii. Pentru o cină romantică în adevăratul sens al cuvântului puteţi găti împreună sortimentul culinar preferat şi desertul, iar apoi vă puteţi delecta amândoi de rezultat. Pentru ca atmosfera să fie specifică sărbătorii iubirii nu uitaţi de lumânări, melodii de dragoste pe fundal şi vin roşu.

Vezi şi: CADOURI DE Dragobete: Idei de CADOURI PENTRU EA, ieftine şi inedite

            CADOURI DE Dragobete: Idei de CADOURI DE Dragobete PENTRU EL, ieftine şi inedite

            Dragobete 2014: Cum şi unde petrecem de Dragobete, în Bucureşti

            Dragobete 2014: Oferte pentru îndrăgostiţi, de Dragobete, în cluburile din Bucureşti

            Ofertă specială de Dragobete și Dragobete, de la CFR

CADOURI DE Dragobete: 6. Ustensile ingenioase pentru bucătărie – Dacă vă place să gătiţi, foarfeca pentru mărunţit verdeţuri, dispozitivul care taie legumele în spirală sau le toacă mărunt, transformându-le în condimente, şi/sau furculiţa cu termometru pot fi instrumente de gătit ingenioase, care vă vor uşura munca în bucătărie.

Foarfeca pentru mărunţit verdeţuri, prevăzută cu 5 lame, este comercializată la preţul de 48 lei de smuff.ro.

 

Dispozitivul pentru tăiat legumele în spirală este disponibil la preţul de 35 lei la smuff.ro.

Furculiţa cu termometru digital afişează temperatura cărnii în trei secunde şi indică în ce măsură este friptă sau prăjită carnea, în funcţie de tipul acesteia. Furculiţa cu termometru digital se vinde la preţuri începând de la 33,16 lei în magazinele online romquest.roOkazii.ro sau cadourihaioase.ro.

7. Formă pentru ouă şi clătite – Dacă vreţi să vă înseninaţi dimineţile, puteţi achiziţiona o formă pentru ouă şi clătite, în formă de inimă. Un asemenea CADOU DE Dragobete are preţuri începând de la 20 lei, în magazinele mindblower.ro şi smuff.ro.

CADOURI DE Dragobete PENTRU EL ŞI PENTRU EA: 8. Striptease Darts 2 în 1 – Acest joc de darts magnetic vă va permite să condimentaţi viaţa de cuplu. Striptease Darts este compus dintr-o suprafata cauciucata cu proprietati magentice, suport din plastic cu snur textil si 6 sageti darts magentice din plastic cu cap metalic, iar la acest joc de cuplu cel care pierde are, de fapt, de câştigat. Striptease Darts 2 în 1 are o faţă dedicată femeilor, iar pe verso este jocul dedicat bărbaţilor şi sunt indicaţi paşii ce trebuie urmaţi. Setul poate fi achiziţionat la preţul de 69 de lei de la FunGift.

9. Fondue cu dragoste – Acest set de fondue din ceramică este ideal pentru îndrăgostiti. Setul, disponibil la preţul de 55 lei la FunGift, este format dintr-un suport pentru lumanare pastila, 4 furculite cu inima rosie in capat si un vas rosu din ceramica, in forma de inima.

CADOURI DE Dragobete: 10. Ramă foto inspirată din benzi desenate – Acest CADOU DE Dragobete îţi permite să îţi creezi propria poveste, introducând 6 fotografii în cele două ferestre magnetice. De asemenea, puteţi scrie replici amuzante cu markerul inclus în set pe cele 13 bule pentru dialoguri, ce trebuie poziţionate apoi în dreptul personajelor. Rama foto inspirată din benzile desenate este comercializată de magazinul mindblower.ro la preţul de 90 lei.

CADOURI DE Dragobete PENTRU EL ŞI PENTRU EA


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button