BAZAR

CADOURI DE DRAGOBETE: Idei de CADOURI PENTRU EA, ieftine şi inedite, pentru 24 februarie

CADOURI DE Dragobete: Deşi pot găsi la orice pas cadouri frumoase pentru iubitele lor, mulţi bărbaţi se plâng adesea că nu ştiu cu ce să-şi surprindă partenerele de viaţă. Pentru a vă uşura căutările, mai jos găsiţi 10 idei de CADOURI DE Dragobete pentru femei, mai ieftine de 100 lei.

CADOURI DE Dragobete: 1. Bijuterii – Cum multe femei adoră bijuteriile, vă puteţi surprinde iubitele, de Dragobete, cu o brăţară, un inel, o pereche de cercei sau un lanţ cu pandativ. Dacă nu dispuneţi de bani mulţi şi doriţi să alegeţi totuşi un asemenea CADOU DE Dragobete, puteţi opta pentru gablonzuri sau bijuterii de argint, care sunt mult mai ieftine faţă de bijuteriile din alte metale preţioase.

Printre magazinele care comercializează bijuterii din argint sau gablonzuri la preţuri mici se numără silverzone.rosilver4you.ro şi bespecial.ro.

Dacă alegeţi un inel sau pandantiv pentru lănţişor sau brăţară puteţi personaliza cadoul, gravând un mesaj adresat persoanei iubite. De exemplu, la ATCOM gravarea unei litere pe o bijuterie costă 2,5 lei sau 3,5 lei, în funcţie de tipul de caligrafia aleasă.

2. Flori prin curier – Pentru că femeile iubesc florile, le puteţi surprinde DE Dragobete cu un buchet de flori prin curier, la care puteţi ataşa un mesaj de dragoste. Dacă nu vă atrage ideea de a trimite CADOU DE Dragobete un simplu buchet de flori prin curier, puteţi opta şi pentru cadouri mai speciale, cum este cazul trandafirului conservat care durează aproximativ 2 ani, pe care îl găsiţi la floridelux.ro. Trandafirul se livrează cu o cană cadou, în limita stocului disponibil. Printre site-urile care livrează flori prin curier, la preţuri sub 100 lei, se numără şi buchete.romagnolia.ro sau comenzibuchete.ro.

CADOURI DE Dragobete: 3. Conserva cu flori – Dacă partenera dumneavoastră de viaţă iubeşte florile, îi puteţi oferi petunii, floarea-soarelui sau margarete, la conservă. În conservă se află seminţe şi pământ tratat, care trebuie să fie udat pentru ca apoi să răsară florile preferate. O conservă cu seminţe de flori costă 12 lei sau 15 lei, la FunGift.

4. SPA la domiciliu – Dacă vreţi să vă surprindeţi extrem de plăcut partenera de viaţă puteţi să îi oferiţi CADOU DE Dragobete o sesiune de SPA la domiciliu. Ca să vă răsfăţaţi iubita ca la un salon de SPA aveţi nevoie de o cadă plină cu apă caldă şi spumă şi lumânări parfumate, pe care să le aşezaţi pe marginea căzii. În apa de baie puteţi adăuga uleiuri esenţiale sau săruri de mare, care vor contribui la obţinerea efectului de relaxare. Trebuie să ţineţi cont de faptul că aceste uleiuri se adugă chiar înainte de a intra in apă, dacă vreţi să beneficiaţi de propietăţile lor. Pentru ca atmosfera să fie completă puteţi adăuga câteva petale de flori deasupra apei şi să nu uitaţi de muzică relaxantă, în surdină. Cu un asemenea CADOU DE Dragobete îi veţi oferi iubitei o surpriză de neuitat şi puteţi profita împreună cu ea de sesiunea de relaxare. 

CADOURI DE Dragobete: 5. Sticlă cu storcător de fructe încorporat – Ideală pentru persoanele care ţin la sănătatea lor, dar sunt mereu pe fugă, acestă sticlă de apă cu storcător de fructe încorporat poate fi folosită atât pentru apă plată cu gust proaspăt de lămâie, cât şi pentru sucuri naturale de fructe. Sticla de apă cu storcător de fructe încorporat este disponibilă la preţul de 40 lei şi, respectiv, 78 lei, în magazinele online mindblower.ro şi, respectiv, smuff.ro.

Vezi şi: CADOURI DE Dragobete: Idei de CADOURI DE Dragobete PENTRU EL, ieftine şi inedite

            CADOURI DE Dragobete: Idei de CADOURI DE Dragobete PENTRU EL ŞI PENTRU EA

            Dragobete 2014: Cum şi unde petrecem de Dragobete, în Bucureşti 

            Dragobete 2014: Oferte pentru îndrăgostiţi, de Dragobete, în cluburile din Bucureşti

            Ofertă specială de Dragobete și Dragobete, de la CFR

6. Set pentru manichiură şi pedichiură – Cu mai puţin de 100 lei îi puteţi oferi iubitei un CADOU DE Dragobete foarte util, cu ajutorul căruia poate avea unghii frumoase oricând îşi doreşte, fără să mai piardă timp şi bani la salon. Okazii.ropreturirezonabile.ropacheteonline.rocmall.ro sau cadouieftin.ro sunt doar câteva dintre site-urile care comercializează seturi pentru manichiură şi pedichiură la preţuri mai mici de 100 lei. 

CADOURI DE Dragobete: 7. Set portabil pentru Pilates – Acest set portabil pentru exerciţii Pilates, pe care îl puteţi oferi CADOU DE Dragobete, îi va permite iubitei să practice acasă exerciţiile preferate. Setul include coardă de exerciţii Pilates, două corzi elastice cu mânere de prindere, instrucţiuni de folosire cu ilustrate foto, DVD cu o gamă variată de exerciţii Pilates, şi poate fi achiziţionat la preţuri pornind de la 40 lei din magazine online precum 123market.roinzonata.ro sau cadouieftin.ro

8. Gadget pentru cocteiluri – Pentru că multe doamne sunt amatoare de cocteiluri, acest dispozitiv, pe care îl puteţi oferi CADOU DE Dragobete, le va permite acestora să prepare cocteiluri în straturi şi să îşi surprindă invitaţii cu băuturi care par a fi pregătite de barmani profesionişti. Dispozitivul, care se comercializează la preţuri începând de la 95 lei pe mindblower.ro şi smuff.ro, poate fi folosit cu toate tipurile de pahare şi pentru orice fel de băutură. Potrivit informaţiilor adăugate pe cele două site-uri, cei care comandă produsul de pe mindblower.ro primesc o carte de reţete pentru cocktailuri în limba englează, iar dispozitivul comercializat de smuff.ro are incluse instrucţiunile de folosire.

9. Ciocolată cu mesaj amuzant – Ambalată într-o cutie cu fundiţă, cu un mesaj amuzant, în limba engleză, „For the girl who likes a big one” (n.r. – Pentru fata căreia îi place una mare), această ciocolată poate fi un cadou perfect pentru doamnele cu simţul umorului. „Indulceşte-i ziua unei prietene cu „Una mare” sau fă-l să râdă pe un amic oferindu-i cadoul ideal pentru cel care şi-a dorit mereu una mare. Evident, vorbim aici de o ciocolată delicioasă, ambalată într-o cutie cu fundiţă şi gata de a fi devorată”, se precizează pe site-ul mindblower.ro, care comercializează această ciocolată la preţul de 35 lei.

10. Cană de cafea cu mesaje şi infuzor de ceai în formă de inimă – Dacă vreţi să vă înveseliţi partenera de viaţă în fiecare dimineaţă îi puteţi oferi CADOU DE Dragobete o cană acoperită cu un material special pe care se pot lasa mesaje scrise cu creta. Cana poate fi cumpărată cu 19 lei şi, respectiv, 25 lei, din magazinele online FunGift şi tricouri-misto.ro.

CADOURI DE Dragobete: La această cană puteţi adăuga şi un set format dintr-un infuzor pentru ceai din metal şi o farfurioară din ceramică, ambele în formă de inimioară, disponibil la preţul de 24 lei, la FunGift.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button