BAZAR

CADOURI DE DRAGOBETE: Idei de CADOURI DE DRAGOBETE PENTRU EL, ieftine şi inedite – See m

CADOURI DE Dragobete: Pentru că nu întotdeauna puteţi găsi uşor un cadou potrivit pentru partenerii de viaţă, vă prezentăm 10 idei de CADOURI DE Dragobete PENTRU EL, inedite, la preţuri de până la 100 lei.

1. Sculă universală 16 în 1 – Deşi este atât de mică încât încape în portofel, trusa de unelte în miniatură poate fi extrem de utilă pentru bărbaţi. „Ninja de buzunar 16 în 1 este de dimensiunea unui card din oţel care te poate scoate din încurcătură când nici nu îţi trece prin cap. Chei hexagonale de diferite mărimi, un deschizător de conservă, un cuţit de curăţat, un deschizător de sticle, o riglă, un deschizător de scrisori, un deschizător de cutii, un suport de telefon şi o şurubelniţă. Toate astea într-un singur „card” din oţel super-rezistent. Bărbaţii descurcăreţi sunt descurcăreţi pentru că au întotdeauna sculele la ei”, se precizează în descrierea sculei universale 16 în 1, disponibilă la preţul de 57 lei, pe smuff.ro.

CADOURI DE Dragobete: 2. Deschizător care numără sticlele – Acest deschizător constituie un cadou amuzant pentru bărbaţii care vor că vadă câte sticle au băut sau care pur şi simplu nu îşi amintesc câte beri au consumat. Aparatul, prevăzut cu buton restart, intră în modul „hibernare” după 15 minute de inactivitate, însă valoarea acumulată rămâne în memorie până la resetare. „Poţi fi spion, limitator… sau observator în stabilirea recordurilor… Dar nu uita, alcoolul dăunează grav sănătăţii”, se precizează în descrierea acestui produs, disponibil la preţul de 42 lei, pe smuff.ro.

3. Sterilizator pentru gadget-uri – Acest cadou este ideal pentru pasionaţii de gadget-uri, pentru că elimină, potrivit descrierii indicate de comerciant, 99% din bacterii. „Ştiai că pe suprafaţa obiectelor electronice se găsesc la fel de mulţi microbi ca pe clanţele uşilor sau pe barele din autobuz? Având în vedere că un telefon inteligent sau un mp3 player nu poate fi spălat cu săpun, devine foarte dificil să cureţi gadget-urile pe care le foloseşti zi de zi. Aici intră în scenă sterilizatorul pentru electronice, un dispozitiv ce se foloseşte de raze UV pentru a elimina 99% din bacteriile şi microbii prezenţi pe smartphone-uri, mp3 playere sau alte dispozitive electronice de mână. Sterilizatorul pentru electronice este un stand simplu de folosit care asigura igiena obiectelor pe care le foloseşti cel mai des”, se precizează pe site-ul mindblower.ro, care comercializează acest sterilizator pentru gadget-uri la preţul de 100 lei.

CADOURI DE Dragobete PENTRU EL: 4. Pedometru – Ideal pentru cei care ţin la silueta lor, pedometrul poate fi oferit CADOU DE Dragobete bărbaţilor care sunt curioşi să afle ce distanţă parcurg zilnic, mergând pe jos, numărul de caloriile arse şi conţinutul de grăsime. Pedometrul Smart, disponibil la preţul de 41 lei, pe FunGift, are şi funcţie de ceas şi alarmă.

5. Grippy Pad – Dacă iubitul tău are obiceiul să piardă des telefonul sau telecomanda, îi poţi oferi CADOU DE Dragobete suportul Grippy Pad, care să-l ajute să le păstreze mereu la îndemână. Cu acest accesoriu, care poate fi ataşat atât pe bordul maşinii, cât şi pe suprafeţe verticale sau orizontale, partenerul dumneavoastră de viaţă se asigură că va avea mereu la îndemână telefonul, iPad-ul, tableta, ochelarii de soare sau GPS-ul, care rămân lipite de Grippy Pad, indiferent de poziţionarea suportului. Acest suport este comercializat de smuff.ro la preţul de 54 lei.

Vezi şi: CADOURI DE Dragobete: Idei de CADOURI PENTRU EA, ieftine şi inedite 

            CADOURI DE Dragobete: Idei de CADOURI DE Dragobete PENTRU EL ŞI PENTRU EA

            Dragobete 2014: Cum şi unde petrecem de Dragobete, în Bucureşti

            Dragobete 2014: Oferte pentru îndrăgostiţi, de Dragobete, în cluburile din Bucureşti

            Ofertă specială de Dragobete și Dragobete, de la CFR

CADOURI DE Dragobete: 6. Shot-ul care se învârte – Paharul de shot pe suport circular cu săgeată, pentru a putea fi învârtit, constituie o alternativă imprevizibilă la jocul cu învârtitul sticlei. Acest CADOU DE Dragobete este accesoriul potrivit pentru petrecăreţi şi poate fi cumpărat la preţul de 45 lei de pe site-ul mindblower.ro.

 

7. Set Cazinou 5 în 1 – Dacă iubitul dumneavoastră este pasionat de jocuri de noroc sau vrea să schimbe atmosfera într-o zi petrecută cu prietenii, îi puteţi oferi CADOU DE Dragobete setul Cazinou – 5 in 1, disponibil la preţul de 99 lei la FunGift. Cu acest set iubitul va putea juca cu prietenii ruletă, poker, zaruri, blackjack şi poker cu zaruri. Setul este ambalat într-o cutie metalică şi cuprinde un set de cărţi de joc, o ruletă din plastic şi două bile metalice (una de rezervă), 4 seturi de jetoane de culori diferite, crupier din plastic pentru adunarea jetoanelor de pe suprafaţa de joc, 4 zaruri şi 3 scheme de joc prezente pe două suprafeţe de material textil.

CADOURI DE Dragobete PENTRU EL: 8. Set Turnul Petrecerii – Acest set, care poate fi oferit CADOU DE Dragobete, este ideal pentru cei care adoră să îşi petreacă timpul cu prietenii bând shot-uri şi participând la provocări de dexteritate. Setul Turnul Petrecerii este format din patru pahare de tip shot şi 60 de blocuri de lemn imprimate cu provocări haioase (mai bea o dată, bea două shot-uri, bea un shot cu vecinul din dreapta, alege pe cineva pentru următorul shot s.a.m.d.). După construirea turnului, participanţii trebuie să dea dovadă de strategie şi dexteritate scoţând piesele astfel încât să nu dărâme structura. După extragerea fiecărei piese trebuie urmată provocarea inscripţionată pe aceasta şi aşezarea ei în vârful turnului. Câştigătorul va fi ultimul jucător care a extras o piesă şi a urmat instrucţiunile fără ca turnul să se prăbuşească. Setul Turnul Petrecerii este comercializat de mindblower.ro la preţul de 60 lei.

9. Clepsidra dragostei – Cu clepsidra dragostei, pe care o poţi oferi CADOU DE Dragobete, îţi poţi testa partenerul. Clepsidra, recomandată numai adulţilor, indică nivelul performanţelor sexuale ale bărbatului şi le ajută pe femei să estimeze în ce formă este iubitul lor: foarte slab, nesatisfăcător, lover, playboy, super şi armăsar. Acest cadou poate fi cumpărat, cu 53 lei, de la FunGift.

CADOURI DE Dragobete: 10.  Lenjerie intimă pentru o seară specială – De Dragobete îţi poţi surprinde iubitul purtând un set de lenjerie intimă sexy care să-i stârnească interesul de la prima vedere. Un asemenea CADOU DE Dragobete PENTRU EL poate fi achiziţionat şi la preţuri mai mici de 100 lei din numeroase magazine online şi offline. Pentru a condimenta seara de Dragobete poţi miza pe un set de lenjerie intimă care să-i îndeplinească iubitului tău o anumită fantezie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button