Cadouri pentru sute de copii din Sectorul 6, în campania „Dăruim din suflet, de Crăciun”

de:
23 dec. 2015
0 Afișari
Cadouri pentru sute de copii din Sectorul 6, în campania

„Mă bucur să văd că toată activitatea noastră a fost răsplătită, astăzi, cu sute de zâmbete de copii. Sunt recunoscător, de asemenea, tuturor celor care s-au implicat în cadrul acestei campanii şi ne-au ajutat pentru a-i face fericiţi pe micuţii noştri”, a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” care a adăugat că, în cadrul campaniei umanitare „Dăruim din Suflet de Crăciun” s-au implicat aproape 1.000 de bucureşteni au donat pentru copiii din familiile defavorizate din Sectorul 6 jucării, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte.

În preajma sărbătorilor de iarnă, nu au fost însă uitaţi nici vârstnicii din Sectorul 6, aproape 80 de persoane nevoiaşe fiind ajutate să pună pe masa de Crăciun alimente şi preparate tradiţionale. 

De asemenea, tot miercuri, începând cu ora 18, au fost răsplătiţi pentru activitatea din timpul anului şi cei aproape 150 de voluntari ai Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, pentru aceştia fiind pregătite cadouri şi o cină festivă de Crăciun la restaurant. 

„Principalii beneficiari ai campaniei Dăruim din Suflet de Crăciun sunt locuitorii din blocurile din Valea Cascadelor şi Preciziei, acolo unde autoritatea locală i-a uitat complet pe aceşti oameni şi nu a investit deloc pentru dezvoltarea zonei”, a menţionat Ştefan Florescu. 

Campania „Dăruim din Suflet de Crăciun” a fost demarată de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet” condusă de Ştefan Florescu la începutul lunii decembrie cu scopul de a-i ajuta pe copiii care provin din familii defavorizate din Sectorul 6, şi care nu au bani pentru a-şi cumpăra jucării de Crăciun, să poată avea o surpriză de sărbători. 

CITEŞTE ŞI Creşă, grădiniţă şi şcoală noi în cartierul ANL „Brâncuşi”. A început campania „UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA”

Campanie de strângere de rechizite, la început de an şcolar

Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet” a mai iniţiat o campanie similară şi în toamna acestui an, la începutul anului şcolar, campanie de strângere de rechizite pentru copiii din familii cu venituri reduse. În cadrul campaniei „Dăruim din suflet pentru suflet”, 250 de copii din Sectorul 6 au primit rechizite şcolare de la Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”. 

 

 

 

Cookies