Lista pentru Moș Crăciun | Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru iubitorii de fitness

Lista pentru Moș Crăciun | Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru iubitorii de fitness

Cu toții avem pe cineva în viața noastră care ar prefera să fie mereu într-o clasă de fitness, care poartă echipamentul de sport 90% din timp, care te etichetează în mod constant în videoclipuri cu „fitness is my passion” pe Instagram.

Acum, îi poți cumpăra acestei persoane pasionată și energică cadoul perfect de Crăciun. Și există ceva pe această listă care să se potrivească fiecărui buget. Indiferent dacă persoana iubită folosește tehnologie portabilă sau vrea cele mai interesante haine de fitness. Pune-ți costumul de Moș Crăciun și poți începe să adaugi articole în coș, pentru că ești pe cale să bifezi o altă persoană din lista de cumpărături de Crăciun.

1. Colanți cu talie înaltă, New Balance

Să uităm de negru, bleumarin și gri! Culoarea acestor colanți te scoate din anonimat. Iar talia înaltă cu bandă este perfectă pentru genuflexiuni și fandări. Prețul lor este de 216 lei.

2. Colanți de un gri metalizat, Nike

Nu ar fi Crăciun fără un strop de strălucire. Acești colanți strălucitori sunt sustenabili, realizați din poliester reciclat. 371 de lei este prețul lor.

3. Rolă pentru vibromasaj Wave Vibration, Theragun

Rola inteligentă din spumă vibrantă este activată prin Bluetooth și are cinci setări de intensitate. Ea este perfectă atât pentru încălzire, cât și pentru recuperare. Prețul ei este de 675 de lei.

4. Benzi late de rezistență, CopperShed

Cu trei niveluri de rezistență, aceste benzi din țesătură sunt instrumentul perfect pentru exerciții de fitness, fără să fii nevoit să folosești greutăți. Prețul lor este de 122 de lei.

5. Scară de antrenament, Ohuhu Training

Folosită la interior sau la exterior, scara de antrenament super compactă este excelentă pentru activitățile de viteză, agilitate și exercițiile pentru picioare – pentru când putem începe să jucăm din nou sporturi de echipă. Ea costă 68 de lei.

6. Greutate kettlebell de 8kg, Reebok

O poți adăga la colecția de greutății pe care le ai acasă. Mișcările Kettlebell sunt excelente pentru tonifierea părții superioare a corpului și a picioarelor. Pentru 205 lei, poate să fie a ta.

7.Greutăți pentru încheieturi și glezne, Bala

Greutățile Bala adaugă o rezistență constantă, dar confortabilă la antrenament. Indiferent dacă împăturești rufele, mergi la plimbare sau faci o oră de gimnastică, le poți purta pe încheieturi sau glezne și acest lucru o să ajute la creșterea intensității.

8. Bustieră, Nike

Pe lângă culoarea aprinsă, ne place senzația moale a acestei bustiere. Iar suportul mediu o face perfectă pentru activități cu impact redus. Prețul ei este de 185 de lei.

 

9. Bloc de yoga, Sweaty Betty

Poți duce practica de yoga la nivelul următorul. Cu blocul de yoga îți găsești echilibrul perfect și îți duci pozițiile la următoarea progresie. Prețul lui este de 56 de lei.

10. Pantofi de alergare Fresh Foam 1080v10, New Balance

Fresh Foam 1080v10 sunt speciali pentru alergători, au un confort sporit și design de ultimă generație. Prețul lor este de 729 de lei.

Atenție: prețurile produselor au fost transformate din GBP în RON. Este posibil să apară modificări de preț.

Sursă foto: Metro UK.