CADOURI DE CRĂCIUN last-minute pentru COPII, FAMILIE ȘI PRIETENI

de:
21 dec. 2015
2 Afișari
CADOURI DE CRĂCIUN last-minute pentru COPII, FAMILIE ȘI PRIETENI

IDEI CADOURI DE CRĂCIUN. Crăciunul, cea mai iubită sărbătoare, se apropie cu pași repezi. Entuziaștii încep vânătoarea de cadouri chiar din luna noiembrie sau chiar mai repede. Mulți dintre noi, însă, suntem atât de ocupați cu încheierea rapoartelor la birou, încât lăsăm cadourile pe ultima sută de metri. Acest lucru nu trebuie să ne sperie fiindcă cele mai bune idei de cadouri vin spontan.

Așa că, cei de la Red Goblin au pregatit un ghid de idei de cadouri de Craciun care să-ți pună imaginația la treabă și să te inspire.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU FAMILIE

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase atunci când se petrec în familie. Dacă ești în căutare de activități care să facă timpul petrecut împreună cu familia de sărbători distractiv și de neuitat, o variantă de cadou ar fi un boardgame de familie. Nimic nu poate face seara de Ajun mai magică decât un joc în familie!

IDEI CADOURI DE CRĂCIUN Cel mai reprezentativ joc de familie este Activity Original. Acesta este un joc de echipă care implică mimă, desenat, zaruri și parteneriate.

Dacă vrei să fii în tema de sărbători, o altă variantă de joc ar fi Holiday Fluxx, un joc de cărți care are în temă toate sărbătorile existente: Crăciun, Paște, Halloween și multe altele.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPII

IDEI CADOURI DE CRĂCIUN Cei mici sunt cei mai entuziasmați de sărbătorile de iarnă și îl așteaptă în fiecare an pe Moș Crăciun cu sufletul la gură. Toți copii sunt atrași de elemente fantastice, așa că o idee care le-ar plăcea foarte tare sunt figurinele cu personajele lor preferate.

Fie că sunt C-3PO și R2-D2, faimoșii roboți din saga Star Wars, sau faimosul super erou, Batman și răufăcătorul Joker, copiii vor fi mai mult decât încântați de ele.

IDEI CADOURI DE CRĂCIUN O altă idee de cadou pentru copiii pasionați de fantezie cărora le place să citească ar fi cărțile sau revistele cu benzi desenate. Acestea le vor antrena imaginația într-un mod educativ. Poți alege seriile Batman Black & White sau o variantă mai ieftină ar fi albumele Harap Alb continuă.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

Sărbătorile de iarnă alături de prieteni sunt cele mai frumoase! Dacă plănuți o petrecere de Crăciun, pe lângă mâncarea și băutura specifice de sărbători, cel mai important lucru este divertismentul. O idee foarte bună de cadou în această direcție ar fi un joc de societate sau un joc de cărți care să întrețină atmosfera.

IDEI CADOURI DE CRĂCIUN Un boardgame de petrecere foarte popular este Dixit. Dați frâu liber imaginației și intrați împreună în spiritul sărbătorilor cu un joc ce vă pune mintea la contribuție.

Un alt joc de cărți distractiv și potrivit pentru o petrecere de Crăciun cu prietenii este Cards Against Humanity. Este un joc foarte amuzant și o să vă țină cu gura până la urechi pe toată durata lui.

IDEI CADOURI DE CRĂCIUN

 

Cookies