CADOURI DE CRĂCIUN 2014.IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN IEFTINE.CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU EA,PENTRU IUBIT

de:
23 dec. 2014
0 Afișari
CADOURI DE CRĂCIUN 2014.IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN IEFTINE.CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU EA,PENTRU IUBIT

CADOURI DE CRĂCIUN 2014.IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN IEFTINE.CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU EA, CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU IUBIT. Cadourile din lista întocmită de B365.ro sunt accesibile tuturor şi nu depăşesc pragul de 50 lei în fiecare caz în parte.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPII. 1. Carte de Crăciun pentru copii. În toate librăriile găsiți acum cărţi dedicate acestei perioade, scrise special pentru cei mici. O carte de Crăciun poate fi un cadou propice pentru un copii pentru că așa au ocazia să citească sau să asculte poveşti noi, dar şi să descopere tradiţiile din perioada sărbătorilor de iarnă. Mai mult, dacă vreţi să faceţi şi o faptă bună pentru copiii nevoiaşi puteţi cumpăra de la Bucharest Christmas Market cartea „Vrajă, vis, Valentina şi-un dichis”. Cartea costă 25 lei, se vinde la căsuţa SOS Satele Copiilor, iar banii strânşi din vânzarea acestei cărţi vor fi donaţi integral copiilor aflaţi în grija SOS Satele Copiilor.

CADOURI BĂRBAŢI. 2. Mănuşi pentru tablete sau smartphone-uri cu touchscreen – 15 lei. Acest cadou ieftin este ideal pentru toţi posesorii de telefoane inteligente cu touchscreen. Cum în anotimpul rece toate gadget-urile cu ecran tactil devin imposibil de folosit cu ajutorul clasicelor mănuşi, aceste accesorii sunt foarte utile pentru că permit utilizarea tuturor gadget-urilor cu ecran tactil chiar şi în cele mai geroase zile. Mănuşile touchscreen costă 15 lei perechea, la Avon şi pot fi folosite pentru smartphone-uri şi tablete.

CADOURI DE CRĂCIUN. 3. Set de porţelan cu design minimalist – 50 lei. Dacă vreţi să îi faceţi un cadou un femei, fie că este vorba despre o rudă de sex feminin (mamă, soră, mătuşă etc), fie că este vorba despre iubită sau prietenă, îi puteţi oferi un set din porţelan, cu un design minimalist, ideal pentru ocazii speciale. Setul, format din patru piese, vine însoţit de o tăviţă din lemn cu mânere metalice, şi costă 50 lei la top-cadouri.ro

CADOURI CRĂCIUN PENTRU IUBITĂ. 4. Colanţi cu model nordic. În această iarnă, colanţii sunt la modă, iar dacă optaţi pentru cei îmblăniţi cu model nordic, cadoul va fi şi mai potrivit pentru acest sezon. Colanţii cu model nordic pot fi găsiţi în majoritatea magazinelor, la preţuri acceptabile. Dacă nu vreţi să pierdeţi vremea căutând prin magazine găsiţi mai multe modele aici şi aici. Dacă bugetul vă permite, puteţi completa cadoul cu un pulover cu model nordic. Câteva modele găsiţi şi pe Okazii.ro sau la Bonprix.

CADOURI DE CRĂCIUN ONLINE. 5. Stickere pentru pereţi. În ultima perioadă, stickerele au prins tot mai bine la public pentru că, cu puţin efort, sparg monotonia din orice încăpere şi rezistă o perioadă îndelungată. Printre site-urile care comercializează diferite stickere decorative la preţuri mai mici de 50 lei bucata se numără lipicios.rostickero.ro şi westick.ro.

CADOURI CRĂCIUN PENTRU IUBIT. 6. O sticlă de vin. Având în vedere faptul că bărbaţii nu ar refuza aproape niciodată un vin bun, puteţi să le oferiţi în dar o sticlă din sortimentul de vin pe care aceştia îl preferă. Mai multe sfaturi despre vinuri şi oferte la anumite sortimente găsiţi şi la unvinpezi.ro.

7. Suport de lumânare cu globuleţe – 31 lei. Acest suport de lumânare elegant din sticlă cu şase globuleţe lucioase, de o cromatică variată, dă o notă distinctă mesei de Crăciun. Suportul pentru lumânare costă 31 lei la Fun Gift şi se livrează şi cu o lumânare.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU EL. 8. Cartea preferată – Un alt cadou cu care nu veţi da greş este o carte. Dacă persoana iubită v-a spus că şi-ar dori să citească o anumită carte sau este pasionată de un scriitor anume puteţi miza pe un cadou care să includă cartea preferată sau un volum scris de autorul preferat.

CADOURI CRĂCIUN PENTRU IUBIT. 9. Set poker – 40 lei. Jocul de poker Texas Hold’em a devenit foarte popular în ultimii ani, inclusiv în România. Dacă sunteţi în pană de idei, cu un set de poker vă puteţi asigura că nu veţi da greş dacă vreţi să îi surprindeţi plăcut în special pe bărbaţii pasionaţi de acest joc de noroc. Pe site-ul Cadouriaccesibile găsiţi acest set la preţul de 40 lei. Setul include 200 de jetoane numerotate în euro, câte un jeton Dealer, Small Blind, Big Blind, două pachete de cărţi de joc plastifiate, husă de imitaţie masa de joc şi suport din plastic pentru jetoane şi cărţi de joc. Setul vine într-o cutie metalică.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPII. 10. Pentru cei mici, oferta de cadouri este tot mai variată. Copiilor le puteţi oferi în dar jucării, hăinuţe, dulciuri, fructe, cărţi, accesorii pentru gadget-uri sau chiar gadget-ul preferat, dacă vă permite bugetul.

11. Portofel – Cu un asemenea accesoriu vă puteți asigura că nu veți da greș atunci când vreți să faceți un cadou unei persoane dragi. Dacă nu vreți să vă epuizați economiile, la Deichmann sau la Meli Melo, veți găsi numeroase portofele mai ieftine de 50 lei, pe care le puteți face cadou de Crăciun.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU PĂRINŢI. 12. Set globuri „Nu mă uita” – 16 lei. Acest cadou de Crăciun, disponibil la preţul de 15 lei la Fun Gift, este format dintr-un set de globuri de mici dimensiuni, colorate diferit. Fiecare glob din set se agaţă de piciorul paharului şi astfel fiecare invitat se poate asigura că nu confundă paharul lui cu cel al altei persoane. 

13. Pătură – Dacă vreţi să le oferiţi părinţilor un cadou călduros, puteţi opta pentru o pătură. La cadouri-utile.ro găsiţi o pătură cu model inspirat din cultura nordică la preţul de 39 lei. Pătura are dimensiunea de 150×130 cm. 

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU PĂRINŢI. 14. Dacă vă mai rămân bani la dispoziţie puteţi completa cadoul format din pătura cu model nordic cu o pereche de papuci de casă care să se asorteze cu pătura. O pereche de papuci de casă de acest gen costă 45 de lei la cadouri-utile.ro

15. Sistem automat de udat plantele – 5 lei. Un asemenea cadou este extrem de util pentru cei care vor să găsească florile din ghiveci în aceeaşi stare ca atunci când au plecat. Sistemul automat Plant Genie pentru udat plantele se umple cu apă şi se înfige în pământul florilor sau al altor plante din ghiveci, iar apa din el se va scurge treptat, udând planta în funcţie de necesităţi. Sistemul automat de udat plantele costă 5 lei bucata la The Gift.

16. Joc Twister – începând de la 20 lei. Twister are, în continuare, un succes răsunător la nivel mondial, fiind jucat, în prezent de circa 65 de milioane de oameni din întreaga lume. Acest joc de societate presupune efort fizic, dar şi foarte mult amuzament pentru cei care îl încearcă, fie că sunt adulţi sau copii. Puteţi achiziţiona, la preţuri începând de la 25,99 lei, jocul Twister, pentru a-l face cadou, de pe Okazii.roShopmania.ro sau din magazinul The Gift.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU IUBIT. 17. Lampă pentru citit – 7 lei. Lampa pentru citit cu LED alb reprezintă un cadou modern şi special, care va fi pe placul tuturor pasionaţilor de lectură. Lampa pentru citit costă 7 lei în magazinul The Gift şi se livrează cu baterii.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU BĂRBAŢI. 18. Agendă şi pix. Un set format din agendă şi pix constituie un cadou ideal atât pentru partenerii de afaceri sau subalterni, cât şi pentru prietenii care adoră să fie organizaţi sau, dimpotrivă, pentru cei care au nevoie de mai multă organizare în viaţa lor.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPII. 19. Ceas. Încântaţi peste măsură de tot ce e colorat, mulţi dintre cei mici, în special copiii cu vârsta mai mică de cinci ani, se vor bucura de minune dacă vor primi în dar un ceas cu personajele favorite din desenele animate. Pe site-ul articoledepetrecere.ro puteţi găsi ceasuri de perete cu model Barbie, disponibile la prețul de 22 lei, sau un set format din ceas de mână şi un portofel cu model Barbie, la preţul de 18 lei. O gamă variată cu modele de ceasuri pentru copii, la prețuri mici, găsiți și pe site-ul ceasuridemana.ro.

20. Cuţit cu reglaj şi furculiţă – 25 lei. Setul compus din cuţit cu reglaj de grosime şi furculiţă este util în orice bucătărie şi înlocuieşte cu succes feliatorul electric. Acest cuţit taie uşor şi precis, felii identice de carne, legume, pâine, brânză sau fructe. Setul include cuţit din inox cu separator ataşat şi furculiţă pentru tinerea carnii in timpul taierii. Puteţi achiziţiona acest set cadou pentru Crăciun cu 25 lei, de la The Gift.

21. Voucher la restaurant. Printr-un asemenea cadou puteţi lansa o invitaţie la cină prietenilor sau persoanei iubite sau, dimpotrivă, îi puteţi lăsa pe destinatari să aleagă în compania cui vor să se bucure de o cină la restaurant. Unul dintre localurile din Capitală care permite achiziţia de vouchere cadou, în valoare de 20 lei, 50 lei sau 100 lei este restaurantul Casa Select, situat între străzile Mihai Eminescu şi Bd. Dacia.

22. Aparat de masaj pentru gât şi umeri – 29 lei. Dacă veţi face cadou un aparat de masaj pentru gât şi umeri unei persoane dragi, cu siguranţă îi veţi face o bucurie pentru că un asemenea produs este util oricui, mai ales celor care lucrează mult la birou. Un astfel de aparat, care masează uşor gâtul, funcţionează pe principiul vibraţiei continue a unor magneţi care sunt încorporaţi în aparat. Produsul se vinde cu 29 lei la The Gift şi ajută la relaxarea musculaturii gâtului şi la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.

23. Set creme pentru tratament facial. Acest cadou este ideal în sezonul rece pentru că toate doamnele, în special, vor să arate impecabil în perioada sărbătorilor de iarnă. Dacă nu vreţi să vă ruinaţi bugetul, puteţi opta pentru seturile cadou disponibile în cataloagele Avon sau Oriflame sau puteţi cumpăra seturile cadou care se regăsesc acum pe rafturile tuturor hipermarketurilor. 

24. Set format din fular şi căciulă. Un set format din fular, căciulă şi mănuşi este ideal atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Dacă vreţi să faceţi un asemenea cadou unor copii, succesul cadoului este garantat dacă veţi miza pe un set cu imaginea unuia dintre eroii din desenele animate.

25. Pătură cu mâneci – începând de la 30 lei. Acest cadou, disponibil la preţuri începând de la circa 30 lei pe Shopmania.ro sau Okazii.ro, este extrem de util în sezonul rece pentru cei care vor să lenevească mai mult în faţa televizorului, la căldură.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU IUBITĂ. 26. Cântar de bucătărie – 35 lei. Un cântar de bucătărie este ideal pentru gospodinele care vor să urmeze toate indicaţiile din reţetele preferate pentru a pregăti cele mai bune mâncăruri. De asemenea, acest cadou, disponibil la preţul de 35 lei în magazinul The Gift, poate fi folosit de persoanele care au probleme cu greutatea sau de cei care au anumite afecţiuni şi sunt nevoiţi să mănânce totul după un anumit gramaj, indicat de medic.

27. Racletă pentru gheaţă cu mănuşă – începând de la 5 lei. Orice şofer vă va fi recunoscător dacă îi veţi face cadou această racletă pentru gheaţă cu mănuşă, care este extrem de utilă în zilele geroase pentru că are dublu rol: curăţă parbrizul şi protejează mâna de ger. Această racletă cu mănuşă se vinde cu preţuri începând de la 5 lei pe Okazii.ro.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU EA. 28. Set de organizatoare pentru geantă – 29 lei. Un set de organizatoare pentru geantă reprezintă un cadou ideal pentru toate doamnele fiindcă le ajută să scape de dezordinea din geantă şi să găsească rapid tot ce au nevoie, indiferent de cât de aglomerată e geanta. Setul este disponibil cu 29 lei la The Gift.

29. Bilet la teatru. În tumultul din perioada sărbătorilor de iarnă, un bilet la teatru reprezintă un cadou inspirat pentru cei care simt nevoia să se deconecteze de la grijile de zi cu zi şi să profite de o binemeritată doză de cultură. Totodată, cu un asemenea cadou, puteţi lansa şi o invitaţie pentru o seară plăcută în compania celor dragi.

30. Parfum – Dacă persoanele apropiate nu sunt prea pretenţioase sau preferă apele de toaletă mai ieftine, le puteţi achiziţiona parfumuri, din magazine sau din cataloagele Avon, Oriflame sau Yves Rocher.

31. Dispozitiv care absoarbe grăsimea din mâncare – 16 lei. Fat Magnet este un dispozitiv ideal în bucătărie pentru că absoarbe grăsimile din mâncare. Dispozitivul poate fi achiziţionat cu 16 lei din magazinul The Gift şi poate reprezenta un cadou util pentru toţi cei care vor să mănânce mai sănătos.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPII. 32. Joc Barbie – Deşi a împlinit 55 de ani în acest an, păpuşa Barbie nu şi-a pierdut farmecul nici după mai bine de jumătate de secol. Cum fetiţele sunt cucerite în continuare de această păpuşă, firmele care fabrică jucării din colecţia Barbie profită la maximum de cerinţele micuţelor şi vând jucăriile din această gamă la preţuri foarte mari. Însă, dacă doriţi să faceţi totuşi o fetiţă fericită şi să nu vă ruinaţi economiile, puteţi găsi şi câteva păpuşi Barbie sau jocuri Barbie mai ieftine de 50 lei în magazine precum un joc Disney Monopoly Junior Barbie, care costă 17,5 lei pe site-ul articoledepetrecere.ro. Alte idei de cadouri din colecţia Barbie găsiţi şi pe BestKids.ro.

33.  Ceasuri – Dacă persoanele dragi nu sunt prea pretenţioase, puteţi opta pentru ceasuri mai ieftine, disponibile în mai multe magazine oline. Printre site-urile pe care puteţi găsi ceasuri pentru femei şi bărbaţi şi la preţuri mai mici de 50 lei se numără ceasuri-ieftine.eu sau Shopmania.ro.

34. Aspirator USB – 8 lei. Acest cadou, care se vinde cu 8 lei la The Gift, este ideal pentru curăţarea tastaturii laptopului sau computerului.

35. Joc de şah din sticlă cu piese de sticlă transparentă şi sablată – 25 lei. Jocul de şah din sticlă este un cadou elegant, la un preţ accesibil, destinat persoanelor cu pretenţii. Jocul conţine 32 de piese de joc, 16 din sticlă sablată şi 16 din sticlă transparentă şi tablă de joc, şi o tablă de joc din sticlă combinată cu picioruşe antiaderente. Acest cadou poate fi achiziţionat cu 25 lei de la The Gift

36. Articole Feng Shui – Dacă aveţi prieteni superstiţioşi, puteţi să le achiziţionaţi anumite obiecte care aduc noroc. Broasca râioasă cu trei picioare, despre care se spune că aduce bani, sau floarea de jad, care îi protejează pe cei din casă împotriva bolilor, sunt doar câteva din obiectele norocoase pe care le puteţi găsi la preţuri accesibile în magazinele de profil.

CADOURI DE CRĂCIUN 2014.IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN IEFTINE.CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU EA, CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU IUBIT. 37. Lenjerie intimă Crăciuniţă sexy – 35 lei. De ce să-l aşteptaţi pe Moş Crăciun, când puteţi avea acasă o Crăciuniţă? Cu această lenjerie intimă sexy puteţi condimenta puţin relaţia de cuplu şi vă veţi bucura de compania unei Crăciuniţe sexy, în perioada sărbătorilor de iarnă. Lenjeria intimă sexy costă 35 lei la The Gift.

CADOURI DE CRĂCIUN 2014. 38. Decoraţiuni Crăciun – Decoraţiunile de sărbătoare niciodată nu par să fie suficiente pentru a transforma locuinţa într-o copie fidelă a casei lui Moş Crăciun. Astfel, cu un buget mic şi cu o doză de inspiraţie, puteţi alege un cadou surprinzător pentru cei dragi din miile de variante disponibile pe rafturile tuturor magazinelor.

IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN. 39. Cremă de mâini, pentru protecţie la ger. Un asemenea cadou este ideal pentru doamnele şi domnişoarele care vor ca iarna să nu îşi lase amprente semnificative asupra mâinilor lor. Astfel, fără a vă uşura buzunarele, veți reuși să le faceți o surpriză doamnelor, care vor fi încântate de acest cadou, pentru că îşi vor putea proteja pielea de ger şi de vânt. Una dintre firmele care comercializează la nivel local produse menite să protejeze pielea de efectele negative ale iernii este și Farma Verde, care vinde o cremă pe bază de Rhodiola Rosea, muşchi alb siberian şi ulei de măceş daurian, cu un conţinut ridicat de provitamina B5, care protejează pielea mâinilor împotriva frigului.

CADOURI DE CRĂCIUN. 40. Kit de supravieţuire de Crăciun – De multe ori, pregătirea pentru noul an nu se face fără sacrificii. Fie că pierdeţi mai mult timp la serviciu pentru încheierea bilanţurilor şi predarea tuturor rapoaretelor, ori trebuie să faceţi curăţenie generală şi să pregătiţi bucatele pentru Crăciun, finalul de an generează adevărate migrene. Pentru a scăpa şi de acest stres sau pentru a-i elibera de griji pe prieteni, puteţi întocmi un kit de supravieţuire de sărbători.

Kitul trebuie să cuprindă: 

  • Agendă/Listă care să cuprindă toate întâlnirile şi sarcinile pentru a nu rata ceea ce trebuie să faci neapărat şi să nu uiţi cu cine trebuie să te întâlneşti în perioada sărbătorilor; 
  • Săruri de baie pentru calmarea corpului după terminarea listei de activităţi necesare acestei perioade; 
  • Ceai de muşeţel pentru calmare, relaxare şi eliberarea tensiunii; 
  • Mentă şi medicamente pentru problemele digestive; 
  • Pastile pentru a stopa durerile de cap generate de consumul excesiv de alcool; 
  • Castron plin cu mix de prăjituri pentru răsfăţul întregii familii; 
  • CD cu colinde line care să genereze o stare de calm în timpul împacetării cadourilor; 
  • Bandă adezivă pentru că întotdeauna pare să se termine în timpul împachetării darurilor. 
Cookies