BAZAR

CADOURI DE 1 sau 8 MARTIE: Idei de CADOURI PENTRU MAMĂ SAU PENTRU IUBITĂ, ieftine şi inedite

CADOURI DE 1 sau 8 MARTIE: Deşi pot găsi la orice pas cadouri frumoase pentru doamne şi domnişoare, mulţi bărbaţi se plâng adesea că nu găsesc sau nu ştiu să aleagă cadoul potrivit. Pentru a vă uşura căutările, mai jos găsiţi 25 idei de CADOURI DE 1 şi 8 MARTIE pentru femei, mai ieftine de 100 lei.

CADOURI DE 1 şi 8 MARTIE: 1. Flori – Pentru că femeile iubesc florile, le puteţi surprinde de 1 şi 8 MARTIE cu un buchet de flori sau un coş cu flori. Dacă nu puteţi să le oferiţi personal, puteţi apela la florile prin curier, la care puteţi ataşa o urare pentru sezonul care tocmai începe. Acest CADOU DE 1 şi 8 MARTIE este potrivit atât pentru mame (mai ales dacă sunt în alte oraşe şi nu le puteţi oferi personal), cât şi pentru iubite, colege, prietene sau partenere de afaceri. Pentru că primăvara apar numeroase flori, este indicat să oferiţi drept CADOU de 1 şi 8 MARTIE flori de sezon. Printre site-urile care livrează flori prin curier, la preţuri sub 100 lei, se numără şi floridelux.robuchete.romagnolia.ro sau comenzibuchete.ro.

CADOU DE 8 MARTIE 2. Bijuterii – Cum multe femei adoră bijuteriile, le puteţi surprinde pe doamne şi domnişoare, de 1 şi 8 MARTIE, cu un mărţişor, iar cel mai potrivit cadou în acest caz ar fi o pereche de cercei sau un lanţ cu pandativ. Un asemenea cadou se pretează mai ales pentru mame, iubite sau prietene. Dacă nu dispuneţi de bani mulţi şi doriţi să alegeţi totuşi un asemenea CADOU DE 1 şi 8 MARTIE, puteţi opta pentru gablonzuri sau bijuterii de argint, care sunt mult mai ieftine faţă de bijuteriile din alte metale preţioase. Dacă alegeţi o perechete de cercei sau un pandantiv pentru lănţişor puteţi opta pentru un model sugestiv, adaptat noului sezon care bate la uşă.

Printre magazinele care comercializează bijuterii din argint sau gablonzuri la preţuri mici se numără silverzone.rosilver4you.ro şi bespecial.ro.

CADOURI DE 1 MARTIE3. Scrisoare de mulţumire – De 1 şi 8 MARTIE, spune-i mamei sau partenerei de viaţă ce înseamnă pentru tine, prin intermediul unei scrisori de mulţumire. Pentru a o impresiona poţi apela la un mesaj scris de mână, o înregistrare audio sau video. Cu siguranţă, surpriza va fi extrem de plăcută.

CADOU 8 MARTIE 4. Recreează o amintire din copilărie – Se spune că o fotografie face cât 1.000 de cuvinte. Dacă vreţi să îi faceţi o surpriză mamei şi să o faceţi să retrăiască emoţia zilei de 8 Martie de acum câţiva ani sau zeci de ani, puteţi să recreaţi decorul fotografiilor standard de 8 Martie, care se făceau în şcoli în urmă cu ani buni. Pentru o asemenea fotografie aveţi nevoie de un coş sau un buchet cu flori, pe care ulterior îl puteţi oferi mamei CADOU de 8 MARTIE, o felicitare cu un mesaj special şi o pânză de culoare albastră. Apoi, tot ce trebuie să faceţi este să apelaţi la ajutorul unui prieten care să vă fotografieze şi să imprimaţi fotografia pe care urmează să o oferiţi mamei dumneavoastră.

CADOURI DE 1 şi 8 MARTIE: 5. O lucrare de-a copilului înrămată – Dacă vreţi să o surprindeţi pe mama dumneavoastră cu un CADOU DE 8 MARTIE, îi puteţi oferi un desen, o schiţă ori o lucrare plastică sau literară, înrămată. Dacă persoana căreia vreţi să îi oferiţi acest CADOU DE 1 şi 8 MARTIE este prietena sau partenera de viaţă, puteţi complota cu cei mici pentru a-i oferi acest cadou. Pentru că înrămarea costă foarte mult, o soluţie mai ieftină şi la îndemâna oricui o constituie ramele foto, disponibile în diverse modele şi mărimi.

CADOURI DE 8 MARTIE PENTRU MAME: 6. Programare la coafor – Un alt mod de a le răsfăţa, de 1 şi 8 MARTIE, pe reprezentantele sexului frumos îl poate reprezenta o programare la coafor. Odată cu venirea primăverii, le puteţi oferi acestora şansa de a-şi schimba look-ul. Dacă vreţi să mizaţi pe o schimbare totală de look, care include atât tuns, cât şi vopsit, spălat şi coafat, dar nu aveţi un buget prea mare la dispoziţie, puteţi achiziţiona un cupon de reducere, de pe site-urile de profil, la unul din saloanele din Bucureşti. Acest cadou este indicat pentru doamnele şi domnişoarele care nu au încă un stilist personal sau care sunt dispuse să facă o schimbare din acest punct de vedere.

CADOURI DE 8 MARTIE7. Întâlnire surpriză – De 1 şi 8 MARTIE vă puteţi surprinde mama făcându-i o vizită surpriză. Întâlnirea va fi şi mai impresionantă mai ales daca nu mai locuiţi în acelaşi oraş.

CADOU 8. Parfum – Oferindu-i mamei sau persoanei iubite parfumul preferat, de 1 sau 8 MARTIE, puteţi fi siguri că nu veţi da greş atunci când cumpăraţi un asemenea cadou.

CADOU 8 MARTIE IDEI: 9. Tort – Un cadou dulce este binevenit şi apreciat oricând de reprezentantele sexului frumos. Ca să nu vă epuizaţi economiile, puteţi cumpăra un tort, cu decor specific de primăvară sau cu un mesaj personalizat.

CADOU PENTRU IUBITA 10. Masaj de relaxare – La început de primăvară, le puteţi răsfăţa pe reprezentantele sexului frumos cu un masaj de relaxare, care le poate ajuta să scapă de grijile cotidiene. Un asemenea CADOU DE 1 şi 8 MARTIE, pe care îl puteţi oferi mamelor sau partenerelor de viaţă, va fi extrem de apreciat de reprezentantele sexului frumos care, de multe ori, duc pe umerii lor poveri sau griji mult prea mari.

CADOURI DE 8 MARTIE PENTRU IUBITA: 11. Set pentru manichiură şi pedichiură – Cu mai puţin de 100 lei îi puteţi oferi mamei sau iubitei un CADOU DE 1 şi 8 MARTIE foarte util, cu ajutorul căruia poate avea unghii frumoase oricând îşi doreşte, fără să mai piardă timp şi bani la salon. Okazii.ropreturirezonabile.ropacheteonline.rocmall.ro sau cadouieftin.ro sunt doar câteva dintre site-urile care comercializează seturi pentru manichiură şi pedichiură la preţuri mai mici de 100 lei. 

CADOU PENTRU MAMA: 12. Produse cosmetice – Fardurile, cremele de mâini, de faţă sau pentru corp sunt cele mai bune prietene ale multor doamne şi domnişoare, iar cu un asemenea CADOU de 1 şi 8 MARTIE puteţi fi siguri că nu veţi da greş.

CADOU 8 MARTIE: 13. Fluturi solari – Persoanele care iubesc primăvara şi fluturii vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar aceşti fluturi solari. Fie că optaţi pentru fluturii cu panouri solare care se învârt în jurul suportului, dând energic din aripi când apar razele de soare, fie că achiziţionaţi fluturi solari cu led care stochează lumina din timpul zilei şi luminează în timpul nopţii, aceste accesorii vor înfrumuseţa grădina, veranda sau balconul. Un fluture solar ecologic costă 19 lei la gave.ro, iar un fluture cu led costă 55 lei şi se vinde prin Okazii.ro.

14. Mănuşi de grădinărit şi seminţe de plante sau flori – Doamnele pasionate de grădinărit pot primi un CADOU DE 1 şi 8 MARTIE pe măsură. O pereche de mănuşi pentru grădinărit şi seminţe de legume, fructe sau flori, după cum şi-ar dori destinatarul, poate constitui un CADOU DE 1 şi 8 MARTIE ideal pentru reprezentantele sexului frumos care vor să se bucure de o grădină impresionantă.

CADOU DE 8 MARTIE ONLINE: 15. Sistem automat de udat plantele Un asemenea CADOU DE 1 şi 8 MARTIE este extrem de util pentru doamnele care  iubesc florile din ghiveci şi vor să le găsească în aceeaşi stare ca atunci când au plecat. Sistemul automat Plant Genie pentru udat plantele se umple cu apă şi se înfige în pământul florilor sau al altor plante din ghiveci, iar apa din el se va scurge treptat, udând planta în funcţie de necesităţi. Sistemul automat de udat plantele costă 7 lei bucata la The Gift.

CADOURI DE 1 şi 8 MARTIE: 16. Ustensile ingenioase pentru bucătărie – Dacă persoanelor dragi le place să gătească, le puteţi uşura munca cu ajutorul unor ustensile ingenioase pentru bucătărie, precum foarfeca pentru mărunţit verdeţuri, dispozitivul care taie legumele în spirală sau le toacă mărunt, transformându-le în condimente, şi/sau furculiţa cu termometru, care vor uşura munca în bucătărie.

Foarfeca pentru mărunţit verdeţuri, prevăzută cu 5 lame, este comercializată la preţul de 48 lei de smuff.ro.

 

Dispozitivul pentru tăiat legumele în spirală este disponibil la preţul de 35 lei la smuff.ro.

Furculiţa cu termometru digital afişează temperatura cărnii în trei secunde şi indică în ce măsură este friptă sau prăjită carnea, în funcţie de tipul acesteia. Furculiţa cu termometru digital se vinde la preţuri începând de la 33,16 lei în magazinele online romquest.roOkazii.ro sau cadourihaioase.ro.

CADOU DE 8 MARTIE PENTRU IUBITA 17. Sterilizator pentru gadget-uri – Acest cadou este ideal pentru persoanele pasionate de gadget-uri, pentru că elimină, potrivit descrierii indicate de comerciant, 99% din bacterii. „Ştiai că pe suprafaţa obiectelor electronice se găsesc la fel de mulţi microbi ca pe clanţele uşilor sau pe barele din autobuz? Având în vedere că un telefon inteligent sau un mp3 player nu poate fi spălat cu săpun, devine foarte dificil să cureţi gadget-urile pe care le foloseşti zi de zi. Aici intră în scenă sterilizatorul pentru electronice, un dispozitiv ce se foloseşte de raze UV pentru a elimina 99% din bacteriile şi microbii prezenţi pe smartphone-uri, mp3 playere sau alte dispozitive electronice de mână. Sterilizatorul pentru electronice este un stand simplu de folosit care asigura igiena obiectelor pe care le foloseşti cel mai des”, se precizează pe site-ul mindblower.ro, care comercializează acest sterilizator pentru gadget-uri la preţul de 100 lei.

CADOURI FEMEI: 18. Pedometru – Ideal pentru reprezentantele sexului frumos care ţin la silueta lor, pedometrul poate fi oferit CADOU DE 1 şi 8 MARTIE celor care sunt curioase să afle ce distanţă parcurg zilnic, mergând pe jos, numărul de caloriile arse şi conţinutul de grăsime. Pedometrul Smart, disponibil la preţul de 41 lei, pe FunGift, are şi funcţie de ceas şi alarmă.

CADOURI DE 8 MARTIE: 19. Conserva cu flori – Pentru că primăvara este anotimpul renaşterii, puteţi să le oferiţi doamnelor şi domnişoarelor petunii, floarea-soarelui sau margarete, la conservă. O asemenea conservă conţine seminţe şi pământ tratat, care trebuie să fie udat pentru ca apoi să răsară, sub privirile lor, florile preferate. O conservă cu seminţe de flori este un CADOU potrivit DE 1 şi 8 MARTIE pentru mame, iubite sau prietene şi poate fi achiziţionată cu 12 lei sau 15 lei, la FunGift.

CADOURI DE 8 MARTIE PENTRU MAME: 20. Set portabil pentru Pilates – Un set portabil pentru exerciţii Pilates, pe care îl puteţi oferi CADOU DE 1 şi 8 MARTIE, îi va permite mamei sau iubitei să practice acasă exerciţiile preferate şi să se tonifieze pentru sezonul cald care urmează. Setul include coardă de exerciţii Pilates, două corzi elastice cu mânere de prindere, instrucţiuni de folosire cu ilustrate foto, DVD cu o gamă variată de exerciţii Pilates, şi poate fi achiziţionat la preţuri pornind de la 40 lei din magazine online precum 123market.roinzonata.ro sau cadouieftin.ro

CADOU DE 8 MARTIE PENTRU IUBITĂ: 21. SPA la domiciliu – Dacă vreţi să vă surprindeţi extrem de plăcut partenera de viaţă puteţi să îi oferiţi CADOU DE 1 şi 8 MARTIE o sesiune de SPA la domiciliu. Ca să vă răsfăţaţi iubita ca la un salon de SPA aveţi nevoie de o cadă plină cu apă caldă şi spumă şi lumânări parfumate, pe care să le aşezaţi pe marginea căzii. În apa de baie puteţi adăuga uleiuri esenţiale sau săruri de mare, care vor contribui la obţinerea efectului de relaxare. Trebuie să ţineţi cont de faptul că aceste uleiuri se adugă chiar înainte de a intra in apă, dacă vreţi să beneficiaţi de propietăţile lor. Pentru ca atmosfera să fie completă puteţi adăuga câteva petale de flori deasupra apei şi să nu uitaţi de muzică relaxantă, în surdină. Cu un asemenea CADOU DE 1 şi 8 MARTIE îi veţi oferi iubitei o surpriză de neuitat şi puteţi profita împreună cu ea de sesiunea de relaxare. 

CADOU DE 8 MARTIE PENTRU MAMA: 22. Şedinţă de tratament cosmetic la un salon Spa – Răsfăţaţi-vă mama sau partenera de viaţă, oferindu-i cadou de 1 şi 8 MARTIE o şedinţă de tratament cosemtic la un salon Spa. Cu siguranţă veţi reuşi să îi faceţi o surpriză plăcută. 

CADOU 8 MARTIE: 23. Gadget pentru cocteiluri – Pentru că multe doamne sunt amatoare de cocteiluri, iar în sezonul cald creşte apetitul pentru cocteiluri, acest dispozitiv, pe care îl puteţi oferi CADOU DE 1 şi 8 MARTIE, le va permite acestora să prepare cocteiluri în straturi şi să îşi surprindă invitaţii sau prietenele cu băuturi care par a fi pregătite de barmani profesionişti. Dispozitivul, care se comercializează la preţuri începând de la 95 lei pe mindblower.ro şi smuff.ro, poate fi folosit cu toate tipurile de pahare şi pentru orice fel de băutură. Potrivit informaţiilor adăugate pe cele două site-uri, cei care comandă produsul de pe mindblower.ro primesc o carte de reţete pentru cocktailuri în limba englează, iar dispozitivul comercializat de smuff.ro are incluse instrucţiunile de folosire. Acest gadget pentru cocteiluri poate fi oferit CADOU DE 1 şi 8 MARTIE atât mamelor, cât şi partenerelor de viaţă sau prietenelor care adoră cocteilurile.

O altă opţiune pentru doamnele pasionate de cocteiluri poate fi reprezentată de setul pentru cocteiluri, cu ajutorul căruia pot prepara băuturile favorite, asemenea unui barman profesionist. Seturile pentru cocteiluri pot fi achiziţionate şi la preţuri mai mici de 100 lei, din mai multe magazine online, precum allshops.ro sau Okazii.ro.

CADOU DE 8 MARTIE: 24. Set pentru ceai – Dacă vreţi să le veniţi în ajutor celor care suferă de astenie de primăvară le puteţi oferi acestora un set pentru ceai cu ceaiuri energizante. Un asemenea set poate constitui un CADOU DE 8 MARTIE ideal atât pentru mame, cât şi pentru iubite, colege sau partenere de afaceri. Persoanele care consumă des ceai vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar o cană de ceai şi o cutie cu ceaiul favorit. Puteţi face un asemenea cadou şi celor care nu obişnuiesc să bea ceai pentru a le determina astfel să înlocuiască băuturile neprielnice organismului cu un ceai sănătos.

CADOURI 8 MARTIE: 25. Sticlă cu storcător de fructe încorporat – Ideală pentru persoanele care ţin la sănătatea lor, dar sunt mereu pe fugă, acestă sticlă de apă cu storcător de fructe încorporat poate fi folosită atât pentru apă plată cu gust proaspăt de lămâie, cât şi pentru sucuri naturale de fructe. Sticla de apă cu storcător de fructe încorporat este disponibilă la preţul de 40 lei şi, respectiv, 78 lei, în magazinele online mindblower.ro şi, respectiv, smuff.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button