CADOURI DE 1 ŞI 8 MARTIE. Idei de CADOURI IEFTINE, mărțișoare pentru doamne şi domnişoare

de:
26 feb. 2015
2 afișări
CADOURI DE 1 ŞI 8 MARTIE. Idei de CADOURI IEFTINE, mărțișoare pentru doamne şi domnişoare

CADOURI 1 MARTIE IDEI. CADOURI 1 MARTIE IUBITĂ. Unul dintre cele mai râvnite cadouri de către reprezentantele sexului frumos îl reprezintă un masaj de relaxare. Acest cadou îl puteţi oferi oricui, fie că este vorba de mame, prietene, iubite, rude sau colege. Pentru un astfel de cadou puteţi opta pentru un voucher la un salon de masaj sau să chemaţi la domiciliu un specialist în masaj. Dacă vreţi să îi faceţi persoanei iubite o surpriză şi mai mare puteţi să-i faceţi chiar dumneavoastră un masaj de relaxare, într-un cadru romantic. Pentru ca surpriza să fie pe deplin aveţi nevoie de lumânări parfumate, ulei pentru masaj şi muzică ambientală.

CADOU DE 1 MARTIE PENTRU IUBITĂ Dacă iubita ta iubește animalele și dorește să ajute animăluțele din pădurile României, îi poți oferi o Pwwfosenie: va primi un animăluț de pluș, dar face și o donație pentru protejarea animalelor sălbatice, printr-un program WWF România. 

CADOURI FEMEI. CADOU 8 MARTIE EDUCATOAREFlorile de sezon constituie cadoul ideal pentru reprezentantele sexului frumos, atât pentru mame, cât şi pentru iubite, colege, bunici, profesoare sau partenere de afaceri, atât de 1 martie, cât şi de 8 Martie. Dacă vreţi ca florile respective să dureze mai mult puteţi miza pe florile de sezon la ghiveci. Acestea pot fi găsite atât în florării, cât şi în marile lanţuri de magazine. 

CADOURI 1 MARTIE PROFESOARE. Mărţişoarele din ciocolată pot reprezenta un cadou inediat pentru doamnele şi domnişoarele din viaţa voastră, dar şi pentru profesoare, în contextul în care puţine femei pot rezista unei asemenea tentaţii dulci. Aici şi aici puteţi găsi mai multe sortimente de mărţişoare de ciocolată.

CADOURI 8 MARTIE IDEI. Un cadou personalizat. Dacă vreţi să îi oferiţi unei persoane dragi un cadou personalizat puteţi miza pe o pernuţă, un tricou sau o cană. Adăugaţi un mesaj inspirat şi astfel destinatara cadoului îşi va aminti mereu de cadoul primit la început de primăvară.

CADOURI 8 MARTIE ZIUA FEMEII. Dacă vreţi să impresionaţi o femeie dragă din viaţa voastră puteţi să îi trimiteţi o scrisoare în care să-i transmiteţi toate gândurile bune. O scrisoare are un impact şi mai mare dacă destinatara, mama, bunica, iubita sau prietena se află în altă localitate.

CADOURI 8 MARTIE PROFESOAREO eşarfă şi/sau o broşă sunt accesorii care pot reprezenta un cadou potrivit atât pentru cineva apropiat, cât şi pentru profesoare sau parteneri de afaceri. 

CADOU 1 MARTIE MAMA. Dacă vreţi să vă surprindeţi mama puteţi să vă arătaţi recunoştinţa faţă de ea făcând curăţenie în casă, atunci când nu este acasă. Gestul va fi cu siguranţă apreciat şi nici nu costă nimic. Dacă vreţi să o daţi gata pe loc, şi aveţi mai mult timp la dispoziţie, puteţi pregăti o masă copioasă şi/sau o surpriză dulce, pentru un prânz sau o cină în familie de neuitat. La final, pentru ca surpriza să fie şi mai frumoasă puteţi cumpăra un buchet de flori care să înfrumuseţeze şi să împrospăteze atmosfera în casă. Un asemenea cadou va fi extrem de apreciat şi de soţie sau de iubită, dacă locuiţi împreună.

CADOURI DE 1 MARTIE. Pentru că bijuteriile sunt foarte apreciate de femei acestea reprezintă oricând un cadou potrivit indiferent de ocazie. Pentru 1 sau 8 Martie puteţi miza fie pe bijuteriile de argint, fie pe cele handmade, pe care le găsiţi în special la târgurile de profil.

CADOU 8 MARTIE IDEI. Un alt cadou pe care i l-aţi putea oferi unei persoane dragi este un bilet la concert. În Capitală sunt programate, în perioada 1 – 8 martie, mai multe concerte. Printre concertele la care preţurile biletelor sunt şi sub 50 lei de persoană se numără: concert Proconsul la Berăria H – 20 lei biletul, concert Aurelian Temişan & The Funk Society la restaurantul La Mia Musica – 15 lei biletul, concert Virgil Ianţu & Orchestra la Berăria H – 40 lei biletul, concert IRIS la Hard Rock Cafe – 45 lei biletul, concert Viţa de Vie acustic la Hard Rock Cafe – 35 lei biletul. De asemenea, şi Ştefan Bănică va concerta pe 6 martie la Circ & Variete Globus din Bucureşti. Preţul unui bilet la concertul „Te iubesc, femeie!”, al lui Ştefan Bănică este de minimum 60 de lei şi poate ajunge până la 100 lei pentru categoria VIP. Mai multe detalii aici.

CADOU 8 MARTIE PENTRU MAMA. Dacă vreţi să vă surprindeţi mama, soţia, iubita, sora sau fiica, de 8 Martie, îi puteţi oferi în dar un portret în creion, făcut după o fotografie. Pe internet găsiţi numeroase oferte chiar şi mai ieftine de 50 de lei. Trebuie doar să găsiţi artistul care vă place cel mai mult.

Cookies