CADOURI DE 8 MARTIE PENTRU MAME, IUBITE. IDEI DE CADOURI INEDITE DE 8 MARTIE pentru femeile dragi

de:
06 mart. 2015
2 Afișari
CADOURI DE 8 MARTIE PENTRU MAME, IUBITE. IDEI DE CADOURI INEDITE DE 8 MARTIE pentru femeile dragi

CADOURI 8 MARTIE PENTRU MAME. CADOURI 8 MARTIE IDEICADOURI 8 MARTIE ZIUA FEMEII. CADOURI 8 MARTIE PROFESOARE. Cadourile pe care vi le prezentăm mai jos sunt mai ieftine de 100 de lei şi sunt cadouri inedite pentru femei.

CADOURI FEMEI. Dacă partenera ta nu îşi protejează telefonul de eventualele şocuri, îi poţi oferi în dar o husă sau un capac de protecție care, prin design sau imprimeu, dă o notă de șarm chiar și unui telefon cu aspect comun. Mai mult, husele sau capacele de protecţie acestea se pot schimba în funcție de ținută sau ocazie. La EuroGsm, QuickMobile, dar şi la alte companii de profil puteţi găsi numeroase modele de huse din piele sau capace de protecţie mai ieftine de 100 de lei.

CADOURI ZIUA FEMEII. Dacă vreţi să le oferiţi celor dragi şansa de a merge la piesa de teatru preferată, acum e momentul. Puteţi să îi oferiţi mamei, bunicii, iubitei, colegei sau profesoarei două bilete la teatru şi să îi oferiţi destinatarei ocazia să meargă la teatru împreună cu dumneavoastră sau cu o prietenă apropiată.

CADOURI IEFTINE. Ciocolata este un cadou cu care bărbații nu pot da greş în diverse ocazii. Totuşi, bărbaţii trebuie să se asigure că persoana căreia îi oferă un produs pe bază de ciocolată preferă acest desert. Puteţi alege de la prăjituri sau bomboane şi până la deserturi speciale, specifice unei anumite ţări. Deşi ciocolata este un cadou simplu şi, ce-i drept, nu foarte personal, puteţi oferi în dar de 8 Martie produse din ciocolată, întrucât reprezentantele sexului frumos cu greu rezistă în faţa unei astfel de surprize dulci.

CADOURI 8 MARTIE PENTRU EDUCATOARE. Dacă vreţi să le surprindeţi mai mult pe destinatare, le puteţi oferi în dar mărţişoare din ciocolată. Acestea pot reprezenta un cadou inediat atât pentru doamnele şi domnişoarele din viaţa voastră, cât şi pentru profesoare. La Leonidas şi la Forsaga Distribution puteţi găsi mai multe sortimente de mărţişoare de ciocolată pe care să le oferiţi în dar de 8 Martie.

CADOURI IUBITĂ. Un alt cadou potrivit pentru partenera dumneavoastră de viaţă poate fi reprezentat de un bilet la film. Fie că veţi merge amândoi la cinematograf, fie că va ieşi cu prietenele, cu siguranţă o veţi surprinde plăcut cu un astfel de cadou.

CADOURI INEDITE. Invit-o pe partenera ta să se bucure de Ziua Femeii în paşi de dans. Printre şcolile de dans din Bucureşti care au pachete pentru adulţi de până la 100 de lei sunt Feel&Dance şi Espansivo. De asemenea, puteţi găsi oferte mai ieftine de 100 de lei pentru cursuri de dans şi pe site-urile de reduceri.

CADOURI 8 MARTIE PROFESOARE. Darul cel mai simplu, dar cu siguranța apreciat de doamne și domnișoare, este un buchet de flori. De la zambile la ghiocei, frezii, lalele, narcise sau trandafiri, după buget și destinatară, oferta este variată și parfumată. Este de preferat ca pentru un astfel de cadou să optaţi pentru florile de sezon.

CADOURI 8 MARTIE PENTRU IUBITĂ. Dacă vreţi să vă surprindeţi partenera de viaţă cu un cadou inedit, îi puteţi rezerva un loc la una din petrecerile din cluburile din Capitală organizate de Ziua Femeii. În week-end-ul 6-8 martie, mai multe cluburi din Bucureşti organizează petreceri incendiare, cu show-uri de striptease masculin, special pentru femei. Mai multe detalii despre aceste petreceri găsiţi AICI.

CADOURI 8 MARTIE PENTRU MĂMICI. Pentru că multe femei apreciază bijuteriile, puteţi miza pe un asemenea accesoriu pe care să-l oferiţi cadou persoanei dragi. Dacă bijuteria este aleasă cu gust şi din metalul preferat sau cu pietrele preferate puteţi să vă asiguraţi că aţi ales un cadou deosebit. Sunt o sumedenie de opţiuni, atât pentru mame, mătuşi, bunicuțe, colege de birou, fiice, soţie – de la broşe elegante, sobre sau vesele şi tinereşti şi până la pandantive, de la seturi de bijuterii şi până la coliere ori inele şi brăţări. În multe magazine de profil puteţi găsi bijuterii din argint sau accesorii handmade mai ieftine de 100 de lei, pe care să le oferiţi în dar de 8 Martie. 

CADOURI 8 MARTIE PENTRU MAME. CADOURI 8 MARTIE IDEICADOURI 8 MARTIE ZIUA FEMEII. CADOURI 8 MARTIE PROFESOARE. Dacă iubita, sora sau colega dumneavoastră este pasionată de sport îi puteţi oferi în dar un toc sport, ideal pentru femeile care vor sa aiba telefonul aproape in timpul sesiunilor de antrenament. Cu buzunar pentru diverse obiecte si chei, touchcreen functional in timpul utilizarii şi realizat din neopren, material rezistent la spalare, acest toc poate fi cadoul potrivit pentru femeile care vor să facă sport, dar şi să rămână conectate cu tehnologia. La EuroGsm, QuickMobile, dar şi în alte magazine de profil puteţi găsi mai multe modele de tocuri sport pentru diferite tipuri de telefoane.

CADOURI FEMEI. Dacă persoana căreia îi oferiţi cadoul pune accent mai mult pe latura practică, atunci puteţi lua în calcul un cadou util. Este indicat să ştiţi ce anume i-ar trebui persoanei respective şi apoi să achiziţionaţi respectivul produs – poate fi un voucher la un furnizor de unde să îşi poată achiziţiona ce doreşte sau puteţi opta pentru cumpărarea directă a produsului (o cafetieră, un prăjitor de pâine, un ondulator etc.).

CADOURI ZIUA FEMEII. Doamnele şi domnişoarele au început să aprecieze din ce în ce mai mult momentele în care sunt răsfăţate cu masaje speciale, de relaxare, astfel că un asemenea voucher ar putea fi apreciat de persoana căreia vă doriţi să îi oferiţi ceva de 8 Martie, mai ales dacă ştiţi deja că are obiceiul să meargă în astfel de saloane.

CADOURI IEFTINE. Accesoriile se pot transforma şi ele în cadouri speciale, mai ales dacă ştiţi care sunt preferinţele persoanei pentru care cumpăraţi produsele.

CADOURI IUBITĂ. Marile lanţuri de magazine comercializează, în această perioadă, seturi variate pentru doamne şi domnişoare, de la produse de îngrijire şi până la truse de machiaj. Puteţi alege din opţiunile numeroase pe care le aveţi la dispoziţie ceea ce şi-ar dori destinatara cadoului de Ziua Femeii: Este totuşi indicat să ştiţi cum reacţionează la primirea unui asemenea cadou, cum îl percepe, ca să nu existe o reacţie negativă. Există şi coşuri create special pentru această ocazie, diverse variante şi opţiuni pentru bugete diferite. Cele mai ieftine coşuri cadou, cum sunt şi cele de la Metro, care includ mai multe tipuri de dulciuri, dar şi câte o sticlă de vin.

CADOURI INEDITE. Puteţi transforma ziua de 8 Martie într-o zi specială făcând rezervări în locurile preferate ale doamnei sau domnişoarei la care vă gândiţi. Puteţi planifica ieşiri în aer liber urmate de o cină la un restaurant, puteţi lua în calcul o piesă de teatru ori un film, totul ţinând cont de preferinţele ei.

CADOURI 8 MARTIE PENTRU IUBITĂ. Un cadou oferit din suflet şi realizat chiar de persoana care îl oferă va fi deopotrivă un dar surprinzător şi unul apreciat. Indiferent cât de complicat sau de simplu a fost să fie realizat acel cadou, efortul depus este întotdeauna apreciat.

CADOURI 8 MARTIE PENTRU MĂMICI. Dacă vreţi să impresionaţi o femeie dragă din viaţa voastră puteţi să îi trimiteţi o scrisoare în care să-i transmiteţi toate gândurile bune. O scrisoare are un impact şi mai mare dacă destinatara, mama, bunica, iubita sau prietena se află în altă localitate.

CADOURI 8 MARTIE PENTRU EDUCATOARE. O eşarfă şi/sau o broşă sunt accesorii care pot reprezenta un cadou potrivit atât pentru cineva apropiat, cât şi pentru profesoare sau colege.

CADOURI 8 MARTIE PENTRU MAME. CADOURI 8 MARTIE IDEICADOURI 8 MARTIE ZIUA FEMEII. CADOURI 8 MARTIE PROFESOARE. Dacă iubita ta iubește animalele și dorește să ajute animăluțele din pădurile României, îi poți oferi o Pwwfosenie: va primi un animăluț de pluș, dar face și o donație pentru protejarea animalelor sălbatice, printr-un program WWF România. 

Cookies