ȘTIRI

CADOURI 1 IUNIE: Idei de cadouri ieftine şi inedite pentru copii

CADOURI 1 IUNIE: Cadourile pe care vi le sugerăm sunt mai ieftine de 50 lei şi sunt potrivite atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţi.

CADOURI 1 IUNIE: 1. Set de baie „La vânătoare” – 45 lei. Acest set, ideal pentru copiii energici, aduce distracţia in baie. „Setul de baie „La Vânătoare” e jocul ideal pentru a-i convinge pe micuţii energici să stea cuminţi la şamponat. Setul de baie este format dintr-un pistol cu apă şi o ramă cu ventuze, potrivită cu majoritatea căzilor, pe care se învârt 4 răţuşte, transformând o baie plictisitoare într-o provocare de tir”, scriu cei de la mindblower.ro, în prezentarea produsului.

CADOURI 1 IUNIE: 2. Puzzle 3D – La Okazii.ro puteţi găsi puzzle-uri 3D inspirate din arhitectura mondială. Cu un asemenea cadou, copilul are ocazia să construiască şi să descopere corăbii celebre sau clădiri renumite, precum Turnul din Pisa, Catedrala Notre-Dame, Taj Mahal, Tower Bridge sau Burj Al Arab. Potrivit comerciantului, puzzle-urile 3D sunt recomandate copiilor care au împlinit 3 ani, dezvoltă imaginaţia şi îmbunătățesc cunoștințele copiilor, sunt uşor de utilizat și sunt eco-friendly.

 

CADOURI 1 IUNIE: 3. Set Micul Magician – 40,5 lei. Pentru că mulţi prichindei sunt pasionaţi de magie, puteţi miza pe un cadou surprinzător, de ZIUA COPILULUI. Setul Micul Magician se vinde cu 40,5 lei pe Okazii.ro şi îi permite oricărui copil să devină un „maestru al magiei, care uimeşte şi amuză pe toata lumea cu trucuri misterioase, scamatorii iscusite, farse ilare sau iluzii optice spectaculoase”. Setul include un manual detaliat cu instrucţiuni secrete ilustrate şi accesorii magice speciale, precum talerul magic care multiplică monede, zarul care se micşorează ca prin minune şi cutia fermecată, cu ajutorul cărora copiii îi pot lăsa pe cu gura căscată atât pe prieteni, cât şi pe ceilalţi membri ai familiei.

CADOURI 1 IUNIE: 4. Semne de carte sociabile – 16 lei. Dacă vreţi să le sugeraţi copiilor să citească mai mult sau, din contră, copiii dumneavoastră sunt pasionaţi de lectură, le puteţi cumpăra acest set de semne de carte sociabile, disponibil la mindblower.ro cu 16 lei.

CADOURI 1 IUNIE: 5. Carneţel cu ramă foto – 9 lei. Acest carneţel cu spiră este disponibil la Fun Gift în două variante, cu ramă foto în formă de leu sau de câine. Dacă vreţi să vă surprindeţi copilul, introduceţi fotografia favorită a micuţului în rama foto de pe coperta carneţului.

CADOURI 1 IUNIE: 6. Puzzle magnetic – 35 lei. Dacă vreţi să îl determinaţi pe copilul dumneavoastră să îşi pună imaginaţia la contribuţie, îi puteţi cumpăra un puzzle magnetic cu 64 de bile realizate dintr-un aliaj care conţine Neodim, cel mai puternic magnet natural permanent cunoscut, potrivit descrierii făcute de comerciant. Cu acest set, copilul îşi poate pune imaginaţia la joacă şi poate realiza figurine sau forme geometrice din sferele magnetice. Un asemenea puzzle este disponibil la preţuri începând de la 35 lei la Okazii.ro. Atenţie! Din cauza dimensiunilor mici ale bilelor (diametru de 5 mm), care pot fi înghiţite uşor, puzzle-ul magnetic este interzis copiilor care au mai puţin de 14 ani.

CADOURI 1 IUNIE: 7. Set de acuarele – Dacă şi copilul dumneavoastră adoră să picteze sau să deseneze, puteţi miza pe un cadou format dintr-un set de creioane colorate şi/sau un set de acuarele, pentru a-l determina astfel pe cel mic să îşi lase imaginaţia la joacă. 

CADOURI 1 IUNIE: 8. Joc cu scaune – 28 lei. Un asemenea cadou le permite copiilor să formeze, atât singuri, cât şi în echipă, turnuri sofisticate din scaune şi, totodată, să îşi exerseze dexteritatea şi răbdarea, descoperind strategia perfectă pentru a ridica turnul fără ca acesta să se prăbuşească. Jocul cu scaune, comercializat de mindblower.ro la preţul de 28 lei, este valabil pentru copiii care au minim 5 ani.

CADOURI 1 IUNIE: 9. Set de vopsele pentru faţă – 20 lei. La Okazii.ro găsiţi un set cu vopsele în 4 culori vii şi 3 creioane colorate pentru faţă, disponibil la preţul de 20 lei. Pachetul conţine şi o pensulă specială pentru aplicare, cu ajutorul căreia îl puteţi ajuta pe copil să intre mai uşor în pielea personajului dorit. Vopselele şi creioanele nu sunt toxice şi se spală uşor de pe faţă, fiind ideale pentru carnaval sau pentru alte evenimente, potrivit descrierii făcute de comerciant.

CADOURI 1 IUNIE: 10. Radio fotbalist – 9 lei. Un asemenea cadou, cu un design amuzant, îl ajută pe copilul dumneavoastră să asculte oriunde posturile de radio care difuzează melodiile lui preferate şi este disponibil la preţul de 9 lei la Fun Gift.

CADOURI 1 IUNIE: 11. Acuarele lavabile pentru pictat cu mâna – 32 lei. Pentru copiii foarte mici, care cu greu pot ţine pensula în mână, dar şi pentru cei care preferă să picteze direct cu mânuţele, părinţii pot cumpăra un set de acuarele lavabile pentru pictat cu mâna. Un asemenea set, disponibil în şase culori, la Okazii.ro, costă 32 lei şi este recomandat copiilor care au minim 2 ani.

CADOURI 1 IUNIE: 12. Kit pentru baloane „Magic plastic” – 25 lei. Cu un asemenea kit, cu o pipă cu valvă unidirecţională, copiii pot compune propriile figurine din baloane lipicioase, care se pot uni cu uşurinţă între ele şi, potrivit descrierii de pe mindblower.ro, rezistă „surprinzător de mult”.

CADOURI 1 IUNIE: 13. Paie mustăcioase – 12 lei bucata. Dacă vreţi să îi oferiţi un cadou inedit copilului dumneavoastră, puteţi opta pentru paie mustăcioase, recomandate pentru petreceri ieşite din comun. Paiele mustăcioase sunt disponibile în 4 variante cromatice: albastru, portocaliu, mov şi verde, fiecare culoare având un model diferit de mustaţă. După folosirea paiului, mustaţa poate fi ataşată unui nou pai, se precizează în descrierea produsului comercializat de Fun Gift.

CADOURI 1 IUNIE: 14. Maraca – 6 lei. Acest cadou gălăgios, din plastic dur si lucios, poate fi folosit de cei mici la joacă, la dans sau când vor să facă galerie echipei favorite. În prezentarea produsului comercializat de FunGift se precizează că, pentru o atmosferă deosebită, este indicată folosirea unui produs în fiecare mână.

CADOURI 1 IUNIE: 15. Lumânare muzicală pentru torturi – 30 lei. Dacă vreţi să îi pregătiţi micuţului dumneavoastră o surpriză dulce, de ZIUA COPILULUI, puteţi opta pentru o lumânare muzicală în formă de floare. După ce puneţi lumânarea muzicală pe tort trebuie să aprindeţi fitilul central, iar decoraţiunea va înflori şi va cânta „Happy Birthday”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button