Cadou neobişnuit pentru un jurat de la „Românii au talent”: Ce a primit Mihai Petre FOTO

de:
15 mart. 2013
0 Afișari
Cadou neobişnuit pentru un jurat de la

Printre zecile de cadouri primite la botezul fiicei sale, Catinca, Mihai Petre a recepţionat şi unul mai puţin obişnuit: un tort din pamperşi plin cu bomboane.

Juratul de la „Românii au talent” s-a lăudat cu cadoul pe reţelele de socializare.

„Unul dintre cele mai interesante cadouri primite de Catinca: un tort din pampers plin cu bomboane”, a scris Mihai Petre pe contul de Facebook, alături de imaginea cu desertul delicios.

Botezul Catincăi a avut loc, duminica trecută, la o biserica de lângă Bucureşti, iar la ceremonia de creştinare au participat familia şi prietenii apropiaţi. „A fost un moment emoţionat, aşa cum este pentru fiecare părinte. Catinca a fost foarte cuminte, curioasă de tot ce i se întâmplă”, a declarat Mihai Petre.

Evenimentul a fost sărbătorit apoi la un restaurant din Capitală, unde Elwira şi Mihai şi-au aşteptat toţi prietenii. Invitaţii au fost întâmpinaţi de un candy bar delicios, plin de acadele, macarons şi brioşe frumos colorate. Printre cei prezenţi la petrecere s-au numărat Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Andra, Pavel Bartoş împreuna cu familia, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu, Nea Marin şi Edi Stancu împreună cu baletul pe care îl coordonează.

Mihai Petre şi Elwira sunt căsătoriţi de patru ani, dar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2001. Cei doi îndrăgostiţi au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2012, scrie libertatea.ro. 

Cookies