Cadou de 8 Martie pentru doamne și domnișoare: Intrare gratuită la Muzeul Antipa

06 mart. 2023
761 Afișari
Cadou de 8 Martie pentru doamne și domnișoare: Intrare gratuită la Muzeul Antipa
Cadou de 8 Martie pentru doamne și domnișoare: Intrare gratuită la Muzeul Antipa. Sursa foto: Agerpres

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie, Muzeul Antipa oferă intrare gratuită pentru doamne și domnișoare. Cadoul se aplică pentru expunerea permanentă a Muzeului Național de Istorie Naturală din București.

Intrare gratuită la Muzeul Antipa de 8 Martie

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor intrarea gratuită pentru expoziția permanentă!, transmit reprezentanții Muzeului Antipa într-un comunicat de presă.

Sursa foto: Muzeul Antipa
Sursa foto: Muzeul Antipa

Astfel, doamnele și domnișoarele sunt invitate să-și lase grijile și problemele la intrarea în Antipa și să petreacă momente frumoase alături de reprezentanții muzeului, vizitând expunerea permanentă, dar și expoziția temporară „Creaturi ascunse”, găzduită de Muzeul Național de Istorie Naturală.

Cu această ocazie, vizitatoarele vor avea ocazia să afle mai multe informații științifice despre un grup temut de viețuitoare pe care le vor putea admira în condiții maxime de siguranță în expoziția temporară a muzeului.

Expoziția temporară „Creaturi ascunse”

Pentru animale lucrurile sunt… simple: fie ești pradă, fie ești prădător. Multe detalii de formă, culoare sau comportament permit viețuitoarelor să se ascundă, fie pentru a scăpa cu viață, fie pentru a se apropia nevăzute de pradă. Expoziția „Creaturi ascunse” arată cum se ascund diferite animale, unele ducându-și viața în întuneric, altele ascunzându-se în văzul tuturor, iar altele folosind chiar mici trucuri cu care să-și amăgească dușmanii, a transmis dr. Luis Ovidiu Popa, directorul Muzeului Național de Istorie Naturalӑ „Grigore Antipa”.

Această expoziție temporară este găzduită de Muzeul Antipa în perioada 4 martie 2023 – 30 iunie 2023. În cazul în care doamnele și domnișoarele vin însoțite de parteneri, cei din urmă trebuie să-și plătească biletul: 15 lei/adult.

În cazul în care nu puteți ajunge miercuri, 8 Martie, trebuie să știți că expoziția este deschisă în programul normal de vizitare al muzeului, iar prețul unui bilet este de 10 lei pentru copil/ student și pensionar și 15 lei pentru adulți. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au intrarea gratuită.

Mai multe despre expoziția temporară „Creaturi ascunse”, AICI.

Cookies