ȘTIRI

Cadenza Vagabundos @ The Mission

The Mission prezinta Cadenza Vagabundos

Producatorul si DJ-ul Luciano, seful Cadenza Records, este unul dintre cele mai mari staruri ale scenei globale de muzica electronica. Nascut in Elvetia si crescut in Chile, Luciano a fost prins in vraja eroilor din Detroit ca Juan Atkins si Model 500.

La 21 de ani punea muzica pentru mii de oameni la Love Parade din Santiago. Dragostea sa pentru muzica i-a adus faima. Majoritatea DJ-ilor s-ar fi oprit acolo insa principalul factor determinant al reusitei sale este refuzul de a se culca pe o ureche. “In viata ai de ales intre o cale usoara si una complicata”, spune el. “Cea complexa are mai multe de oferit”.

Luciano a parasit Chile a 21 de ani si s-a mutat in Europa, determinat sa-si depaseasca granitele. A obtinut un parteneriat cu cel mai cunoscut club underground din Ibiza, DC10, care i-a oferit ocazia perfecta de a impartasi muzica unei audiente pasionate si avida dupa amestecul sau inovator de muzica techno si ritmuri autentice latine.

Discografia sa inculde lansari la label-uri respectate ca Perlon, Peacefrog, Poker Flat, M_nus si Cocoon, insa cea mai mare realizare a sa este aducerea pe lume a propriului label, Cadenza Records si a subsidiarei Cadenza Lab. Intr-un timp relativ scurt, Cadenza a ocupat pozitia de unul dintre cele mai cunoscute si respectate label-uri de muzica electronica de pe planeta.

www.lucien-n-luciano.com

www.myspace.com/luciennluciano

www.twitter.com/lucianocadenza

www.facebook.com/Luciano-Official-Page

Line-up:

22:00 – Alexandru Jijian

23:00 – Maayan Nidam

00:30 – Digitaline (live)

01:30 – Mirko Loko

03:00 – Luciano

Intrare: 60 lei


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button