Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o cameră de hotel din Otopeni. Nu ar exista urme de violență

20 sept. 2023
286 Afișari
Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o cameră de hotel din Otopeni. Nu ar exista urme de violență
Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o cameră de hotel din Otopeni. Nu ar exista urme de violență. Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, marți, 19 septembrie, în camera unui hotel din Otopeni, județul Ilfov. Încă nu a fost identificată persoana, însă surse judiciare au transmis că ar putea fi vorba despre un cetățean spaniol. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Cadavrul unui bărbat, găsit într-o cameră de hotel din Otopeni

Polițiștii din Ilfov au fost anunțați marți, 19 septembrie, în jurul orei 18:00, cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel din orașul Otopeni, Ilfov, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din orașul Otopeni.

Oamenii legii au deschis o anchetă și desfășoară activități pentru identificarea bărbatului găsit fără suflare în camera de hotel, dar și activități pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și de drept.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 17:51 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o cameră dintr-un hotel situat în orașul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat, a transmis, marţi, IPJ Ilfov, potrivit News.ro.

Ar fi vorba despre un cetățean spaniol

Potrivit primelor informații obținute de sursa citată, este posibil ca bărbatul să fie cetățean spaniol. Acesta ar fi trebuit să părăsească camera de hotel marți, 19 septembrie, la ora 12:00, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar o cameristă l-a găsit fără suflare câteva ore mai târziu, când a venit să verifice ce se întâmplă.

Aceleași surse judiciare au mai transmis că nu ar exista urme de violență pe corp, astfel că bărbatul este posibil să fi murit în somn. Medicii legiști trebuie să stabilească cu exactitate cauzele decesului.

Cookies