Cadavrul unei femei, găsit lângă București. Trupul neînsuflețit nu a fost încă identificat | UPDATE

13 oct. 2022
2282 Afișari
Cadavrul unei femei, găsit lângă București. Trupul neînsuflețit nu a fost încă identificat | UPDATE
Cadavrul unei femei, găsit lângă București. Trupul neînsuflețit nu a fost încă identificat / Sursă foto: Captură Antena 3

Descoperire groaznică la doar câțiva kilometri de București. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un câmp de lângă Popești-Leordeni. Acesta a fost observat de către paznicul unui depozit din zona respectivă.

UPDATE: IPJ Ilfov a transmis noi date referitoare la femeia ce a fost găsită decedată în apropierea DNCB-Popești Leordeni.

Conform polițiștilor, femeia avea vârsta de 72 de ani și a fost înregistrată în data de 30 septembrie 2022 ca persoană dispărută de către DGPMB Sector 2.

De asemenea aceștia au informat că în urma verificărilor nu au fost observate urme de violență. În urma necropsiei s-a stabilit că moartea persoanei nu a fost una violentă.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Cadavrul unei femei, găsit lângă București

Imediat ce a făcut groaznica descoperire, paznicul a apelat la 112 și a anunțat autoritățile, conform Antena 3. Anchetatorii s-au prezentata la fața locului și au început cercetările. Din păcate, până la acest moment, femeia nu a putut fi identificată.

S-a stabilit totuși că aceasta ar fi avut în jur de 50 de ani și că ar fi decedat cu aproximativ o săptămână înainte ca trupul ei să fie descoperit.

Paznicul care a descoperit trupul femeii a declarat următoarele:

Eram de pază vizavi și a oprit un șofer de TIR pentru probleme personale și a dat peste cadavru într-o groapă, chiar lângă noi.

A venit omul, m-a anunțat, că era în trafic, eu am sunat la 112, a venit poliția, salvarea și s-a constatat că e moartă de vreo săptămână. Așa a constatat doctorul.

Trupul a fost transportat la INML

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Aici urmează să se stabilească dacă femeia a murit de cauze naturale sau dacă a fost ucisă.

Cercetările în această cauză sunt în desfășurare.

Știre în curs de actualizare.

Cookies