„Cadavrul din canapea” | Evoluție teribilă în cazul fetiței moarte, găsită într-un apartament din București: mama copilei a fost arestată în Spania

06 iun. 2023
514 Afișari
"Cadavrul din canapea" | Evoluție teribilă în cazul fetiței moarte, găsită într-un apartament din București: mama copilei a fost arestată în Spania. Sursa imagine: Cosmin Enache/Inquam Photos

Au apărut noi detalii în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei. Se pare că mama fetiței moarte a fost găsită în Spania.

Polișiștii spanioli au arestat-o pe femeie

Sunt noi informații în cazul fetiței moarte, găsită în lada unei canapele. Potrivit Antena 3 CNN, mama fetiței a fost găsită în Spania, în localitatea Torrefarrera (Lleida) de către polițiștii spanioli. Aceștia au arestat-o marți, în jurul orei 01:00, datorită informațiilor primite.

Secția de Investigații Criminale (DIC) a deschis o anchetă pentru a clarifica ceea ce s-a întâmplat și gradul de participare al deținutului.

Fetița găsită moartă într-un apartament din Sectorul 4 a fost dată dispărută, împreună cu mama ei, acum aproximativ două luni.

Astăzi, 6 iunie 2023, după realizarea autopsiei de către INML, s-a constatat că respectivul cadavru găsit în lada canapelei este, de fapt, al fetiței de 12 ani.

Tatăl fetiței le-a transmis autorităților că cele două ar fi putut fi răpite de către actualul iubit al mamei. Rudele acestora le-au oferit anchetatorilor și o fotografie a celui pe care îl consideră a fi suspectul principal în cauză.

Comunicatul Parchetului:

În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele: de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cadavrul a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție

Reamintim faptul că, pe data de 3 iunie 2023, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unui apartament din București care le-a spus că, după plecarea chiriașilor săi, a găsit în lada canapelei un sac de plastic.

Se pare că femeia care locuia în apartament nu mai răspundea la telefon și, din acest motiv, proprietarul apartamentului a fost nevoit să vină din Spania în București, unde a găsit cadavrul într-o stare avansată de putrefacție.

Au fost prelevate probe de la fața locului timp de zeci de ore, iar apartamentul a fost sigilat.

Respectivul sac a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML), unde s-a constatat că în interior se afla cadavrul unei persoane de sex feminin.

Cazul este instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. În momentul de față se fac cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs acest deces.

Te-ar putea interesa și:

Cookies