Cad bucăți de beton în Pasajul Victoria din București. Șoferii trebuie să fie atenți când circulă prin această zonă

04 ian. 2022
490 afișări
Cad bucăți de beton în Pasajul Victoria din București. Șoferii trebuie să fie atenți când circulă prin această zonă
Cad bucăți de beton în Pasajul Victoria din București. Șoferii trebuie să fie atenți când circulă prin această zonă | Sursă foto: Asociația Metrou Ușor

Pasajele și podurile din Capitală stau să cadă, iar printre acestea se numără și Pasajul Victoria. Acesta se deteriorează pe zi ce trece însă autoritățile nu fac nimic pentru a-l consolida.

Pasajul Victoria, un pasaj din București ce are 36 de ani, stă să cadă. Din acesta cad bucăți de beton ce ar putea provoca accidente rutiere grave. Cu toate acestea autoritățile nu s-au hotărât încă ce măsuri vor lua în acest sens.

Cad bucăți de beton în Pasajul Victoria

Pasajul Victoria a fost construit în urmă cu 36 de ani. Acum acesta se află într-o stare extrem de deteriorată, fapt pentru care bucăți din tencuiala acestuia au început să cadă. A devenit astfel extrem de periculos pentru șoferii care circulă prin aceast loc.

Zona respectivă este una foarte circulată, fapt ce face ca posibilitate de a se crea accidente rutiere grave să fie și mai mare. Pe lângă bucățile de tavan ce se desprind și cad pe carosabil, pasajul este și plin de apă. Toți acești factori fac ca pasajul să nu fie foarte sigur pentru șoferi.

Pasajele si podurile din Capitală au nevoie de consolidare

Mare parte din pasajele din podurile din București necesită consolidare. Cu toate că problemele sunt știute de Primăria Capitalei, lucrările de acest gen nu sunt făcute.

Marius Coaja, fostul consilier personal al primarului general, a declarat ca acest gen de probleme există de mai bine de un an. De asemenea Pasajul Victoria, nu este singurul în care cade tencuiala astfel de probleme existând și în alte pasaje din București. Tot acesta a declarat că în anul 2017 a fost făcută o expertiza a 28 de pasaje si poduri din Capitală printre care și Pasajul Victoria. La această expertiză a fost constatată nevoie de consolidare a acestora.

Alte exemple de pasaje bucureștene ce au avut probleme asemănătoare sunt:

  • Pasajul Lujerului – au început să cadă mai multe plăci de pe pereți.
  • Pasajul Unirii – traficul a fost restricționat temporar pentru ca angajații Administrației Străzilor să poată decoperta bucățile ce stăteau să pice pe mașini.

 

 

 

Cookies