Cabral își anunță retragerea.„O să fiu p-aci, la sud de București, cu toți ai mei. Am obosit.”

28 nov. 2022
15311 Afișari
Cabral își anunță retragerea.„O să fiu p-aci, la sud de București, cu toți ai mei. Am obosit.”
Cabral își anunță retragerea.„O să fiu p-aci, la sud de București, cu toți ai mei. Am obosit.” | Sursă foto: Facebook-Cabral

Cabral Ibacka și-a anunțat retragerea printr-o postare făcută pe blogul sau personal. Prezentatorul nu a menționat pentru cât timp va lipsi de pe sticlă. După o carieră de mai bine de 25 de ani în televiziune, Cabral a transmis că simte nevoia să facă un pas în spate din cauza oboselii.

Cabral Ibacka și-a anunțat retragerea

Prezentatorul cunoscutelor emisiuni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și „Ce spun românii” a anunțat că va lua o pauză de la televiziune. Pe blogul personal, Cabral Ibacka a expus motivele pentru care a luat această decizie.

Am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu.

Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.

Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei, a transmis Cabral pe blog.

Prezentatorul nu a precizat când și dacă va reveni

Cunoscutul prezentator nu a menționat până când va lipsi din lumina reflectoarelor, ci doar că este o decizie pe care o ia pentru sănătatea sa, pentru a nu ajunge să aibă probleme din cauza lipsei de odihnă.

Acesta a mai transmis că se va retrage pe lângă București, alături de cei dragi.

Eu…o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei.

Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă, a declarat Cabral.

Cookies