BAZAR

Cabral și Mihai Bendeac vizați pentru noul sezon Românii au talent

Pro TV pregătește un nou sezon al show-ului Românii au talent și discută în acest sens cu Cabral și Mihai Bendeac, informează Paginademedia.ro.

„Preselecțiile pentru noul sezon al emisiunii Românii au talent vor începe după încheierea preselecțiilor actuale pentru MasterChef și Vocea României”, a mai spus Alina Bratu.

În continuare Românii au talent va fi prezentat de Smiley și Pavel Bartoș, a declarat Alina Bratu, Communication Manager Pro TV, pentru Paginademedia.ro.

Oficialii Pro TV nu au menționat numele viitoarelor „personaje”. Paginademedia.ro arată că două nume sunt vizate pentru viitorul show-ului Românii au talent: Mihai Bendeac (care în această primăvară a realizat, la Prima TV, Jurnalul unui burlac) și Cabral (singurul prezentator păstrat de Pro TV după restructurarea echipei de la Acasă TV). Pro TV nu a comentat aceste variante, nici Mihai Bendeac nu a comentat informația.

„Analizăm permanent trendurile și opiniile publicului, iar atunci când constatăm că acestea semnalează nevoia de îmbunătățire, nu ne ferim să o facem”, a punctat Alina Bratu.

În ultima perioadă, au existat zvonuri legate de plecarea lui Mihai Petre (membru al juriului Românii au talent) la Antena 1, pentru viitorul show Dancing with the stars. Alina Bratu a refuzat să comenteze szonurile în ceea ce privește schimbarea membrilor juriului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button