Cabral, furat de menajera pe care a angajat-o

de:
08 mart. 2014
0 afișări
Cabral, furat de menajera pe care a angajat-o

Cabral a povestit, pe blogul personal, cum a ajuns sa fie furat de menajera pe care a angajat-o:

„Saptamana trecuta au disparut primii bani din casa (…) Aveam in casa, totusi, 720 de lei, bani pusi de noi deoparte pentru un caz umanitar, urmeaza sa-i dam unei familii cu probleme. Din banii aia, pusi de Andreea intr-un dulap, au disparut o parte.

Am vorbit intre noi despre treaba asta si pana la urma am tras noi concluzie, ca altfel nu stiam a explica lipsa, ca n-am numarat bine. Asa ca am completat din portofel si am reintregit suma pana la 720 de lei.

Acum doua zile a mai disparut o suta de lei din aceiasi bani, din acelasi loc. Atunci ne-am gandit daca nu Doamna…

Am cerut ajutorul prietenilor, am instalat prin casa GoPro-urile pe care le avem la Filmari Extreme si am camuflat un handheld intr-un ambalaj de ondulator de par de-al Andreei. Chiar vorbeam atunci cand puneam camerele ca ne dorim sincer sa le punem degeaba…

Azi Doamna in cauza a venit din nou la noi, sa calce. Nu avea treaba in zona camerei unde erau banii, nu avea de ce sa intre acolo. Iar in dulapul respectiv… nici atat! Am lasat-o singura vreo 35 de minute. Cand am ajuns acasa am verificat camerele. Imediat dupa ce-am iesit din casa s-a infipt direct in bani”, a povestit Cabral pe blogul personal.

Cookies