Cabral, atacat de un doberman, l-a bătut pe stăpânul acestuia cu lesa de metal

de:
05 sept. 2011
3 Afișari
Cabral, atacat de un doberman, l-a bătut pe stăpânul acestuia cu lesa de metal

Cabral a ieşit la plimbare sâmbătă cu propriul câine-lup Pit, cu fosta soţie Luana Ibaka şi cu fetiţa, Inoke. Cabral susţine că un doberman fără lesă şi fără botniţă l-a atacat şi pe el şi pe câinele său, sub ochii îngroziţi ai fetiţei.

Prezentatorul a anunţat autorităţile, depunând o plangere impotriva stăpânului dobermanului. „Nu a luat inca legatura cu mine, dar voi retrage plangerea atunci cand stapanul cainelui va face o donatie catre un leagan sau o casa de copii”, a declarat Cabral pentru Naţional.

Stăpânul dobermanului are însă altă variantă: Cabral ar fi dat drumul lui Pit în spaţiul destinat câinilor, iar lupul s-ar fi luat la bătaie cu dobermanul. Pentru a-i despărţi, Cabral a lovit câinii cu lesa, apoi dând şi în stăpânul dobermanului, cu carabina de fier a lesei. Tânărul a depus plângere la poliţie, fiind plin de vânătăi.

„Lesa avea la un capat o carabina mare, din metal. M-a lovit cu ea unde a apucat, apoi m-a pus jos si mi-a dat si cu piciorul in spate de mai multe ori. M-a calcat in picioare”, a declarat acesta pentru Cancan. Ulterior, cei doi au ajuns la Sectia 1 Politie, unde au depus plangere unul impotriva altuia. „Sunt plin de vanatai. Am fost deja la INML si astept rezultatul expertizei. Tin sa mentionez ca am fost agresat degeaba. Aldo (dobermanul, n.r.)  n-a muscat pe nimeni si cu atat mai putin pe Cabral” –  a declarat tânărul.

Cookies