CabinetStomatologic Sector 2 – implanturi dentare in 12 rate fara dobanda!

de:
06 iun. 2018
2 Afișari
CabinetStomatologic Sector 2 – implanturi dentare in 12 rate fara dobanda!

Implant dentar la cele mai bune preturi de pe piata

Implantul dentar reprezinta un dispozitiv stomatologic care are principalul scop de a inlocui radacina dintelui natural. Este realizat din titan, un material foarte rezistent, care ofera proprietati unice si se integreaza perfect in organism. Dupa ce dintele natural este extras sau pierdut din varii motive, organismul nu il va putea inlocui.

Descoperirile din medicina au permis rezolvarea acestei probleme prin intermediul implanturilor dentare, eliminand necesitatea puntilor sau protezelor mobile. La ElvetoDent se asigura in mod permant oferte speciale pentru implant dentar, precum si posibilitatea de a plati in 12 rate egale fara dobanzi si costuri ascunse.

Implantul dentar ofera avantaje unice

Pentru a inlocui prin metode traditionale un dinte care lipseste, va fi nevoie de minim doi dinti de pe pozitiile vecine care vor sustine lucrarea. Optiunea se materializeaza prin modificarea structurii acestor dinti, ceea ce va duce cu timpul la slabirea tesutului sanatos si la pierderea lucrarii fixe, dar si la distrugerea dintilor care le-au sustinut, din cauza fortei necesare pentru a sustine astfel de lucrari si din cauza retractiei gingivale inevitabile.

Apeland la un implant dentar, dintii vecini vor ramene intacti, forta de masticatie se va transmite exclusiv in zona respectiva si nu va afecta gingia. Interventiile sunt minime si nu implica stres din partea pacientului.

Cele mai bune materiale pentru implant dentar

Cabinetstomatologicsector2.ro ofera cele mai bune materiale si produse pentru aplicarea unui implant dentar. Alegerea implantului va fi facuta de specialist, care va tine cont de zona in care va fi amplasat si de starea osului suport. In clinica Elveto Dent sunt utilizate implanturi Alfa Gate din Israel, Nobel Blocare din Elvetia, Zimmer din SUA, Alpha Bio din Israle, Paltop din Israle si Bredent din Germania.

Operatii simple pentru inserarea implantului dentar

Prima etapa consta in consultatie, pentru ca medicul specialist sa poata stabili alaturi de pacient un plan optim de tratament. Dupa ce acest plan va fi stabilit se va programa interventia care consta in antestezierea regiunii in care va fi inserat implantul, o incizie gigivala, plasarea implantului in os, plasarea surubului de acoperire si coaserea zonei. Firele nu sunt absorbabile si se vor indeparta la aproximativ doua saptamani din momentul interventiei.

Costurile exacte ale interventiei se vor aprecia in urma consultatiei. In general, costurile variaza tinand cont de calitatea si cantitaea oaselor suport, nivelul la care se afla sinusul si numarul implanturilor.

Elveto Dent este o clinica stomatologica din sectorul 2din Bucuresti care ofera cele mai bune servicii din domeniul stomatologiei, respectand cele mai inalte standarde de calitate pentru toata gama de servicii din portofoliu.

Cookies