Cabina foto la nuntă: distracție garantată și avantaje nebănuite (P)

23 iul. 2021
15 Afișari
Cabina foto la nuntă: distracție garantată și avantaje nebănuite (P)
Cabina foto la nuntă: distracție garantată și avantaje nebănuite sursa foto: petrecem.ro„

Cabina foto a devenit în ultimii ani una dintre favoritele celor care pregătesc evenimente importante, cu invitați care se așteaptă la cât mai multe surprize inedite. În prezent, nunta nu mai este doar o simplă petrecere la care oaspeții consumă alimente, iar cei mai îndrăzneți dansează pe ringul de dans.

Se apropie cea mai mare petrecere pe care o vei organiza vreodată și ești în căutarea celor mai de succes variante de divertisment? Iată una dintre acestea: cabina foto nunta! O poți aduce rapid și fără bătăi de cap în mijlocul invitaților, cu ajutorul agenției de organizare evenimente Petrecem.ro.

Acum totul s-a transformat într-un adevărat spectacol, cu momente artistice puse în scenă de profesioniști, cu animatori, decoruri de basm și echipamente tehnice care să ofere cele mai inedite momente pentru o distracție de neuitat.

Denumită și cea care „sparge gheața”, cabina foto la nuntă îi ridică de pe scaune până și pe cei mai timizi sau retrași invitați. Cu siguranță fiecare și-ar dori o fotografie la nunta ta. Pentru astfel de ocazii, participanții se pregătesc cu mult timp înainte. Își cumpără cele mai elegante ținute, pantofi, bijuterii, poșete și vin cu cele mai dichisite coafuri. Cine nu ar vrea să imortalizeze momentul în care arată atât de bine?

Pe lângă amintirile de neuitat, aceste servicii vin la pachet cu multă bună dispoziție, accesorii haioase, decoruri personalizate și aparatură modernă. Fiecare invitat va primi pe loc pozele pe care le-a făcut împreună cu tine sau alături de rude și prieteni. Tu vei putea alege fundalul și grafica, de restul ocupându-se profesioniștii care însoțesc cabina foto la nuntă.

Accesoriile inedite vor genera cele mai haioase momente printre invitați. Pălăriile colorate, ochelarii cu forme comice și perucile amuzante care au lipici în rândul petrecăreților vor declanșa hohote de râs în fața cabinei foto. Imaginează-ți câtă bucurie vei aduce în sufletul oaspeților tăi!

Întregul ansamblu va conține aparatul foto, o imprimantă profesională și un decor de excepție. Cabina foto la nuntă poate asigura un număr mare de fotografii, astfel încât fiecare invitat va avea poza sa. Acestea vor putea fi imprimate pe hârtie foto normală sau pe hârtie foto magnetică. Intensitatea culorilor se va păstra timp îndelungat datorită tehnicii moderne de printare.

Unul dintre multele avantaje ale cabinei foto este posibilitatea acesteia de a da invitaților fotografiile pe loc. Nimeni nu va mai trebui să aștepte zile la rând pentru a vedea pozele de la nuntă.

Fiind totul pe loc, multe cupluri aleg să ofere aceste instantanee în locul mărturiilor. Astfel, variantele magnetice se pot lipi ușor pe orice obiect metalic din casă sau de la birou, iar cele normale se pot înrăma bucurând inima privitorilor. La final, și tu vei primi în format digital toate fotografiile realizate în timpul petrecerii.

Împreună cu cei de la agenția de organizare evenimente vei putea alege dintre zecile de modele de fundaluri, decoruri și accesorii. De asemenea, vei decide dimensiunile pe care le vor avea imaginile și intervalul orar în care cabina va fi prezentă la petrecere.

Oferă invitaților tăi o seară magică de care să își amintească mereu. Cabina foto nunta este o alegere excelentă, cu multe avantaje. Distracția este garantată, iar plictiseala ținută la distanță.

Cookies