Că tot e vineri. Trafic restricţionat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Lucrări la carosabil

04 iun. 2021
80 afișări
Că tot e vineri. Trafic restricţionat pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Lucrări la carosabil

Infotrafic anunță vineri mai multe restricții pe Autostrada A1 București - Pitești pentru realizarea unor lucrări la carosabil. Se anunță cozi și niște haos în trafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti sunt impuse restricţii de circulaţie, vineri, pentru efectuarea unor lucrări, astfel:

Unde vor fi restricții

* între kilometri 68 – 67, sensul către Bucureşti, localitatea Ioneşti, judeţul Dâmboviţa, este restricţionată circulaţia pe prima bandă, până la ora 19,00, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice;

* între kilometri 63 – 61, pe sensul către Bucureşti, este oprit traficul pe prima bandă, până la ora 19,00, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice;

Totodată, la kilometrul 23, în zona comunei Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, pe ambele sensuri, traficul este restricţionat pe banda a doua până pe 11 iunie, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la pasarela de acces.

Avertismentul poliției

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcţiei.

Cookies