BAZAR

Cine este CÂȘTIGĂTORUL primului sezon HELL’S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR?

CÂȘTIGĂTORUL HELL’S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR. Tavi Oprea este câștigătorul primului sezon Hell’s Kitchen-Iadul Bucătarilor.

FINALA HELL’S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR. CÂȘTIGĂTORUL HELL’S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR. Service-ul din ultima seară a fost unul decisiv, căci marele câștigător trebuie să își merite din plin premiul.

Deși până nu demult erau rivali, membrii echipei roșii par să îl susțină din toată inima pe Tavi. Nu a lipsit nici schimbul de replici acide. Finaliștii au încercat să se intimideze reciproc.

TAVI OPREA-CÂȘTIGĂTORUL HELL’S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR. TAVI OPREA (25 ani) a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări. A început cu spălatul vaselor, apoi a devenit ajutor de bucătar. Momentan lucrează la un restaurant din Londra ca chef de partie. Este fan al formatului Hell’s Kitchen. A avut ocazia să lucreze ca bucătar la un restaurant din Burj Khalifa, recunoscut de Guiness Book drept cel mai înalt restaurant de pe planetă.

CÂȘTIGĂTORUL HELL’S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR. ECHIPA LUI TAVI. Tavi i-a avut alături în lupta pentru marele premiu pe Denis, Angi, Andreea, Dany, Ovidiu și Valentin.

ECHIPA LUI CĂTĂLIN. Din ECHIPA lui Cătălin au făcut parte Augustin, Flori, Mihaela, Kinga, Ștefan și Vali.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button