ARHIVA B365

Câștigătoarea titlului de Mașina Anului 2015 în România: Opel Corso

Podiumul a fost completat de Ford Focus, care a primit 107 puncte din partea juriului. Peste 100 de puncte au mai primit Skoda Fabia și noncoformistul Citroen C4 Cactus, potrivit Digi24.

Între primele zece s-au mai numărat Nissan Qashqai, BMW Seria 2 Active Tourer, modelul de clasa C de la Mercedes, Ford Mondeo și micuța Toyota Aygo.

A cincea generație Opel Corsa vine cu forme noi, redesenate, în linia noului limbaj de design adoptat pentru prima dată pe „fratele mai mic”, Opel Adam. În consecință, este un automobil de clasă mică frumos, și bine dotat din punct de vedere al tehnologiilor și motorizărilor, care sunt acum în pas cu timpul. Și la interior modificările sunt substanțiale.

Calitatea materialelor a fost mult îmbunătățită față de modelul precedent. Citadina germană se vinde în două versiuni de caroserie – cu trei și cu cinci uși și dispune de culori vii, atrăgătoare. În 32 de ani de când a fost lansat, Corsa a fost vândut în peste 12 milioane de exemplare fiind unul dintre cele mai bine vândute modele din segmentul său.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button