Câștigă un curs de PR after-work, în valoare de 1.600 de lei, cu un guru al PR-ului românesc!

de:
17 apr. 2013
0 Afișari
Câștigă un curs de PR after-work, în valoare de 1.600 de lei, cu un guru al PR-ului românesc!

Programa cursului de PR este aplicată și pune accent pe studii de caz şi situaţii reale cu care se confruntă specialiștii din domeniu. Ioana Mănoiu pregătește un curs dinamic și atractiv, cu multe exerciții practice, brief-uri și clienți reali, schimburi de idei și invitați speciali din industrie. De-a lungul a 12 intâlniri, participanții învață cum să scrie o strategie de PR, să dezvolte un program de corporate social responsabily, să comunice prin canale media convenționale, dar și prin social media, să organizeze evenimente, să rezolve rapid crize de imagine și cum să dețină controlul comunicării eficiente. Fiecare cursant descoperă cum să proiecteze o imagine profesională credibilă şi cum să gestioneze managementul reputaţiei, dezvoltându-şi abilităţile de comunicare.

Cursul îți rezervă o incursiune în lumea magică a PR-ului, descoperind miturile și provocările meseriei de la unul din cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu. 

Un modul are 12 saptamani si costa 1.600 lei, achitabili în 2 rate.
Cursurile se tin în timpul saptamanii, dupa ora 18:30.

Ioana Mănoiu, profesorul care va ține cursul de PR, este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. În 2005 a lansat agenţia GMP PR. Sub influenţa unei noi maniere de a vedea comunicarea, agenţia condusă de Ioana a devenit în scurt timp o obișnuită a podiumurilor internaţionale. Palmaresul GMP PR include titlul de „European Newcomer Agency of the Year” şi „Best PR Launch of the Year”. În 2011, GMP PR a fost numită Agenţia de PR a Anului în România, titlu pe care agenţia îl mai câştigase o dată în 2006. Ioana a absolvit Programul de Executive MBA (Berlin School of Creative Leadership) şi deţine un Certificat Profesional în Management de la Open University Business School (Codecs).

Programa cursului o puteți afla aici.

Înscrierile pentru curs se fac aici. 

Înscrierile se pot face până la data de 30 aprilie, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursanții care la inscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGO împreună cu un prieten este oferită o reducere de grup de 20%.

Celelalte cursuri oferite de Universul Dalles Go în această perioadă sunt: Comunicare online, Stilism și tendințe în modă, Design interor, Fotografie, Make Up, Hairstyling. Despre toate aceste cursuri poți afla amănunte aici.

Întrebarea pentru concurs este: Câte săptămâni durează cursul de PR organizat de Universul Dalles Go?

Vă rugăm să scrieți răspunsurile la această întrebare în comentariile la acest articol și să semnați cu numele întreg, pentru a intra în tragerea la sorți.

Câștigătorul va fi anunțat tot aici, pe data de 25 aprilie. 

Cookies