ȘTIRI

Câștigă o invitație dublă la piesa de teatru „Buna variantă rea”! Invitat special: Vasile Calofir

2 martie 2015, ora 20.00, Teatrul Nottara

Actorul Vasile Calofir, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „Second hand” sau „Portretul luptătorului la tinerețe” este invitatul special al celei de-a treia reprezentații a spectacolului „Bună varianta rea”, în regia lui Vadim Rusu.

„Bună varianta rea” este un spectacol tulburător, în care tragicul și comicul se împletesc și aproape simultan ne spun o poveste sinceră despre viată, bucurie, dragoste, necazuri şi consens. Binele şi răul convieţuiesc, se întrupează ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se încleșteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama Arbitrului de Sus – Anonimul.

Bărbatul (Petrică Voicu) şi Femeia (Diana Vladu) trăiesc o viaţa de cuplu autentică în care „ţânţarul” devine „armăsar”, iar agitaţia lor în jurul non-problemelor devine o dramedie.

Vasile Calofir va interveni la momentul potrivit, ca să calmeze spiritele și să readucă armonia între cei doi îndrăgoștiți, aflați mai mereu în conflict.

Distribuţia:
• Diana Vladu ………………………….Femeia
• Petrică Voicu……………………….Bărbatul
• Petru Ciobanu……………………..Anonimul

Cu participarea extraordinară a lui VASILE CALOFIR

Durata 1 ora si 20 minute

Producător: Kubik & Euteascult

Regia: Rusu Vadim

Coregrafia: Lucille Julaud

Scenografia: Rusu Vadim

Biletele s-au pus in vânzare la Agenţia de bilete a teatrului Nottara 021.317.41.01 , online pe www.bilete.ro , www.startickets.ro , www.vreaubilet.ro , www.ticketstore.ro, www.dealguru.ro

CONCURS! Câştigă o invitatie dubla la piesa Buna variantă rea, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este invitatul special al piesei Buna variantă rea, din 2 martie?”. Cei doi câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi duminică, 1 martie, în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţiile duble vor fi ridicate înainte de spectacol, de la intrare.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Lasa-ne totodată adresa de e-mail şi numărul de telefon, în câmpurile aferente (nu vor fi făcute publice), ca să te putem anunţa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button