ARHIVA B365

Ca să scape de audierea în dosarul pentru tentativa de omor, Andrei Plăcintă s-a internat în spital

Potrivit unor surse judiciare, citate de EVZ, operaţia a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Avocatul angajat al lui Andrei Plăcintă, Viorel Roş, nu s-a prezentat joi la şedinţa de judecată, iar judecătoarele Iulia Ciolcă şi Francisca Vasile au dispus ca tânărul să fie reprezentat de un avocat din oficiu. Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru vineri judecarea acestui dosar, şi a dat termen de 24 de ore pentru pregătirea apărării.

Avocatul din oficiu a solicitat câteva zile pentru pregătirea apărării, având în vedere că Andrei Plăcintă este acuzat şi de infracţiunea de tentativă de omor, însă instanţa a decis ca următorul termen să fie vineri. „Este vorba de un dosar complex, avocatul din oficiu nu va avea timp să-l studieze”, a izbucnit nervos tânărul. Andrei Plăcintă a fost apostrofat de judecători, deoarece intervenea atunci când preşedintele instanţei vorbea.

Andrei Plăcintă a fost condamnat în 14 martie de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă la omor, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri, în cazul incidentului petrecut în 6 decembrie 2010.

Potrivit unor surse judiciare, citate de EVZ, operaţia a avut loc.Avocatul angajat al lui Andrei Plăcintă, Viorel Roş, nu s-a prezentat joi la şedinţa de judecată, iar judecătoarele Iulia Ciolcă şi Francisca Vasile au dispus ca tânărul să fie reprezentat de un avocat din oficiu. Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru vineri judecarea acestui dosar, şi a dat termen de 24 de ore pentru pregătirea apărării.Avocatul din oficiu a solicitat câteva zile pentru pregătirea apărării, având în vedere că Andrei Plăcintă este acuzat şi de infracţiunea de tentativă de omor, însă instanţa a decis ca următorul termen să fie vineri. „Este vorba de un dosar complex, avocatul din oficiu nu va avea timp să-l studieze”, a izbucnit nervos tânărul. Andrei Plăcintă a fost apostrofat de judecători, deoarece intervenea atunci când preşedintele instanţei vorbea.Andrei Plăcintă a fost condamnat în 14 martie de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tentativă la omor, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri, în cazul incidentului petrecut în 6 decembrie 2010.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button