Ca să salveze viața unei pisicuțe aflate la ananghie, o bucureșteancă a luat o foaie și un pix și a lăsat un bilețel în parbrizul unei mașini: „Atenție, pisic la motor!”

04 sept. 2023
3183 Afișari
Ca să salveze viața unei pisicuțe aflate la ananghie, o bucureșteancă a luat o foaie și un pix și a lăsat un bilețel în parbrizul unei mașini: „Atenție, pisic la motor!
Ca să salveze viața unei pisicuțe aflate la ananghie, o bucureșteancă a luat o foaie și un pix și a lăsat un bilețel în parbrizul unei mașini: „Aveți un pui de pisică la motor”, i-a scris șoferului. Imagine simbol: Pexels

Un pui de pisică a rămas blocat la motorul unei mașini, iar o bucureșteancă a observat acest lucru și i-a lăsat un bilețel în parbriz șoferului.

„Vă rog să îl scoateți, plânge foarte rău”

Pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, o bucureșteancă a auzit un plânset venind de sub o mașină și, când s-a uitat mai atent, și-a dat seama că un pisoi este blocat acolo.

Femeia, speriată pentru viața puiului de pisică, a luat o foaie și un pix, a scris un mesaj și i-a lăsat șoferului bilețelul în parbriz.

În bilețel, bucureșteanca l-a avertizat pe șofer că la motorul mașinii lui se află un pisoi:

Biletul din geamul mașinii
Biletul din geamul mașinii. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3/ Oana Chiotan

Ulterior, bucureșteanca a postat un mesaj și pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 6”:

Bună ziua, este un pisoi prins la motor/roată. Plânge destul de rău. Dacă sunteți pe grup poate reușiți să-l scoateți. Mulțumesc!” (O. C.)

Puiul de pisică a ieșit singur de la motor

După ce bucureșteanca a trăit momente de panică și s-a gândit la siguranța lui, pisoiul a ieșit singur de sub mașină, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Până la urmă, povestea a avut un final fericit: puiul de pisică a fost salvat, iar bucureșteanca s-a liniștit, după care și-a văzut în continuare de drum.

A ieșit singurel!”, a scris femeia pe Facebook.

O altă pisică a fost salvată de la motorul unei mașini, luna trecută

Luna trecută, o femeie le-a cerut ajutorul internauților după ce a observat că o pisicuță a rămas blocată la motorul unei mașini. Aceasta a vrut cu orice preț să găsească proprietarul.

Bucureșteanca a postat un anunț pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, în care a adăugat o poză cu numărul mașinii și i-a întrebat pe internauți dacă nu cumva au idee cui îi aparține.

Mai mult decât atât, femeia a spus că a alertat autoritățile, însă acestea nu au vrut să se implice în lipsa proprietarului:

Poliția și pompierii nu vor să se implice în lipsa proprietarului… deja am încercat.”

După ceva timp, bucureșteanca i-a anunțat pe internauți că a reușit să salveze pisica și le-a mulțumit internauților pentru ajutor:

UPDATE: pisicuța a fost salvată și preluată! Mulțumesc pentru ajutor! (am șters și poza cu numărul mașinii).”

Te-ar putea interesa și:

Cookies