Ca să nu mai scuipe călătorii semințe în tramvaie, polițiști locali vor patrula zilnic pe linia 32

18 aug. 2023
378 afișări
Ca să nu mai scuipe călătorii semințe în tramvaie, polițiști locali vor patrula zilnic pe linia 32
Ca să nu mai scuipe călătorii semințe în tramvaie, polițiști locali vor patrula zilnic pe linia 32 | Foto simbol: Inquam Photos / George Călin

În urma mai multor reclamații făcute de călători în mediul online cu privire la mizeria din mijloacele de transport din București, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat că pe linia de tramvai 32 vor fi prezenți polițiști.

Polițiști locali vor patrula în tramvaiele de pe linia 32

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a transmis, pe Facebook, că agenții Poliției Locale vor fi prezenți în fiecare zi în tramvaiele de pe linia cu indicativul 32. Acesta a mai spus că polițiștii vor aplica amenzi călătorilor care nu se comportă civilizat și nu păstrează curățenia.

STB nu poate menține curățenia din tramvaie dacă unii pasageri mănâncă semințe, ascultă manele cu volumul la maxim și vandalizează stațiile cu graffiti sau alte mâzgălituri. Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!

Agenții Poliției Locale vor fi prezenți zilnic în tramvaiele de pe linia lui 32: urmează amenzi pentru călătorii care nu se comportă civilizat și nu păstrează curățenia.

Viceprimarul a spus că au fost făcute mai multe reclamații cu privire la călători care mănâncă semințe sau își taie unghiile în mijoacele de transport public. Din acest motiv, curățenia nu poate fi păstrată.

În cazul în care călătorii observă nereguli în autobuze sau tramvaie, aceștia pot suna la numărul Poliției Locale a Municipiului București, 021 9752.

O femeie și-a tăiat unghiile de la mâini într-un autobuz STB

Viceprimarul a menționat faptul că o persoană care călătorea cu un mijloc de transport STB și-a tăiat unghiile în timpul călătoriei. Lucrul acesta chiar s-a întâmplat. Momentul a fost filmat și, ulterior, a ajuns în mediul online.

O doamnă a fost filmată în timp ce-și tăia unghiile în autobuzul 178, videoclipul ajungând pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”.

Unii au judecat-o pe femeie, iar alții doar au ironizat situația și au adăugat comentarii menite să stârnească râsul cititorilor.

O persoană a făcut o glumă pe seama situației și a spus că femeia a stat atât de mult după autobuzul STB, încât i-au crescut unghiile și a trebuit să le taie:

Săraca femeie! Cred că a așteptat atât de mult autobuzul, încât i-au crescut unghiile.” (F. P.)

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies