Câți bani dă RATB lui Mazăre pentru autobuzele turistice supraetajate Bucharest City Tour

de:
10 aug. 2013
1 Afișari
Câți bani dă RATB lui Mazăre pentru autobuzele turistice supraetajate Bucharest City Tour

Linia de transport turistică Bucharest City Tour a fost lansată în urmă cu doi ani şi este deservită de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare. Autobuzele au fost, încă de la început, închiriate de la Regia de transport din Constanţa, singura din ţară care avea vehicule supraetajate la vremea respectivă.

 

În ultimul an, RATB a plătit, în total, o sumă de 1,1 milioane de lei pentru autobuzele cu etaj către regia din oraşul administrat de Radu Mazăre, lucru evidențiat de documentația privind plățile efectuate de RATB pentru exercițiul bugetar din anul în curs (foto). Întregul document poate fi vizualizat aici. Licitația pentru contractarea vehiculelor a avut loc în primăvara lui 2012, după cum B365.ro informa aici

Citește și: Cum se vede Bucurestiul de sus, din autobuzele supraetajate. TRASEU TURISTIC FOTO & VIDEO

Proiectul Bucharest City Tour a fost initiat de Regia Autonoma de Transport Bucuresti si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la data de 28 iulie 2011. Numărul de pasageri ai rutei turistice a crescut exponenţial de la lansare până în prezent, conform datelor RATB. În 2011, peste 27.000 de turişti au circulat cu linia turistică a RATB, iar în 2012, lautobuzele Bucharest City Tour au plimbat 40.000 de turişti. Oficialii RATB anunţau că îşi doresc ca anul acesta peste 60.000 de călători să meargă pe linia turistică. În 20 de zile, de la 1 mai până în prezent, linia turistică a atras 4.500 de călători.

Pentru a creşte cu 50%, față de anul trecut, numărul biletelor vândute pe această linie turistică, RATB a pregătit o campanie de promovare intensă, flyere şi hărţi colorate și a încheiat mai multe parteneriate cu hoteluri și restaurante.

Mai multe informații despre noutățile în Linia turistică Bucharest City Tour puteți citi aici: 

Schimbări radicale pe linia turistică Bucharest City Tour HARTA ATRACŢIILOR TURISTICE DIN CAPITALĂ

Cookies